Mai bine nu zici la nimeni pentru ca te considera ciudata, cadoul se face pentru cineva, tie iti cumperi un capriciu sau o necesitate. La pers drage poti sa le zici asa, nu te judeca
Posibil sa li se para ciudat ce faci. Stiu pe cineva care isi facea cadou cate o felicitare de Sarbatori si de ziua ei, ca nu avea de la cine sa primeasca. Si-o scria, si-o punea la Posta, si ii venea frumos felicitarea acasa.
Eu nu am mers asa departe, dar imi place citeodata sa ma rasfat si eu cu cate un "cadou", sa ma rasfat cu ceva. Cred ca avem dreptul asta, odata ce suntem persoane cu dorinte, visuri, pasiuni.
Iar daca cineva te va considera egoista, nu trebuie sa bagi in seama. Tu sa te simti bine cu cadoul ce ti l-ai facut. Atita timp cit chestia asta nu interfereaza in mod negativ cu ceilalti, nu e absolut nici o problema.
Este foarte bine sa i ti faci cadouri singură deoarece tu stii ce ti se potriveste si ce anume ai vrea mai bine decît oricine.
Si daca te considera egoista ce? Nu e rau sa te gandesti la tine, insa nu te vor considera egoista ca nu au de ce, oamenii isi cumpara de multe ori pentru ei ceva ce doresc cu anumite ocazii si nu considera cineva ca e rau.
Dacă nu ai nimic bun de spus marș
Sa ma lingi la oua
Să mă lingi la ***
Să mă lingi în fund
Are cine să-mi ofere cadouri numai că țin foarte mult la propria persoană și-mi place câteodată să mă răsfăț singură
Nu îmi faci si mie un cadou?)
Inseamna ca te iubesti pe tine. E ceva normal sa iti faci pe plac si sa te faci fericita. Nu conteaza ce consideră lumea. Nu e egoism deloc
JustMeFlory întreabă:
Silvana2487 întreabă: