Speedy. ești un geniu! Un geniu cam egoist.
Goldie, deci tu ai de gand sa-mi combati ego-ul, care este evident iesit de sub control, prin a ma face un geniu? Oh te rog, nu merit eu sa primesc atata amabilitate.
So deep.
Sa fiu sanatos, sa scap de depresie si anxietate si sa ma pot bucura de viata mai mult. Sanatate imi doresc, atat, nu vreau altceva si nici nu o sa vreau.
Este foarte greu de spus ce mi-as putea dori sincer, cred ca cel mai mult mi-as dori sa numai sufar din iubire si sa i am pe cei dragi mereu langa mine, dar asta ar inseamna ca lumea trebuie sa se scimbe, dorinta mea ar afecta 7, 5 miliarde de persoane, poate ca ar fi o lumea mai buna, daca ne-am iubi aproapele ca pe noi insati
Frumos spus, Ray!
Desi sistemul limbic din creierul meu vrea sa iubeasca iar, amigdala din creierul meu ar vrea sa nu iubeasca, cred ca frica este una tot produsa de amigdala, tu esti cu neurologia desi sti unde e frica in creier, hai zi-mi, frica asta de a iubi este produsa de neocortex sau de amigdala?
Nucleii amigdalieni. Care este treaba cu frica asta de dragoste?)
Ce anume determina frica de iubire? trecutul, imagineazati ca te tot arzi la un cuptor fierbinte in timp amigdala înregistrează asta si determina o anumita frica, asta find in subconstient, revenind la subiect solutia ar fi sa devin psihopat astfel nu as simti iubire, empatie, suferinta etc https://ro.wikipedia.org/wiki/Psihopatie,crezi ca dorinta ar fi una buna?
Psihopatii se nasc asa, nu devin ca asa vor muschii lor . Pana si sociopatii devin asa in copilarie, nu la maturitate. Deci ti/ai pierdut sansa la o viata mai usoara fara sentimentele banale.
Da ai dreptate, dar aici vorbim de o dorinta divina, daca dumnezeu ar vrea ipotetic vorbind desi sunt ateu, ar putea face asta, asta ar fi un lucru bun pentru umanitate? intram in alta discutie de fapt dumnezeu poate implini dorinte sunt negative?
Eu zic ca ar fi. Gandeste/te putin, ce ar fi mai bun? Un religios basit care face bine de frica sa nu mearga in iad sau un sociopat care alege sa faca bine ca asa vor muschii lui? Eu zic ca varianta a 2.
Daca as fi sociopat nu as sti ce e binele sau raul, nu intram in discuti religioase dar totusi daca asa ar fi dorinta mea tot nu as fi fericit, atunci ajungem la concluzia ca suferinta face parte din viata, cu cat fugim de ea cu atat mai mult dam de ea
"Daca as fi sociopat nu as sti ce e binele sau raul" Ai putea sa faci diferenta. Oamenii de genul inteleg mai bine diferenta, ca nu sunt fericiti sau suparati asta e cu totul alta poveste.
Imagineazati ca dorinta ar fi sa nu existe dumnezeu, oare ar putea dumnezeu implini dorinta asta? vorbim de ceva care poate implini aproape totul dar totusi are o limita
Acum intram in paradoxuri. Ca si ala " poate Dumnezeu crea un obiect care nu poate fi miscat" sau cum naiba era prostia aia.
In intrebare e si un pic de panteism, Dacă în momentul ăsta, Universul) universul, natura ar putea fi o existenta care a creat totul? universului nu-i pasa de dorintele noastre sau i pasa? vezi legea atractiei universale
Grea decizie.
Fie as alege sa pot purta o conversatie directa si sincera cu o persoana anume, fie sa fiu miliardar in euro/lei/dolari/lire sterline, ai inteles tu ideea
Sa fiu foarte, foarte, foarte bogat, de temut si un om cu putere mare. Stiu, putin egoist dar, meh! Dorinta e dorinta
Bogat sufletește, sunt convinsă că la asta te refereai )
E uşor! -aş fi vrut să îl lase Dumnezeu pe Hitler, Ceauşescu, musolini, Stalin, Genghis Han, să îşi termine treaba!
Fly away!
Hitler e favoritul meu.
Asa tare esti impotriva umanitatii tu?
Am și eu latura mea întunecată.
Nici nu vreau sa-mi imaginez metodele tale de tortura.
Haha
Banuiesc ca te-ai referit doar la o dorinta, iar daca acea dorinta e sa mai pui inca 1000 banuiesc ca nu se accepta.
O dorinta.
Aj vrea sa pwot skrye coryect.
P@y $ucc3$, $p3r $@ ty $3 ind3plyn3a$k@.
Wtf. ce chinuitor.
Sper sa ajung si eu la nivelul asta intr-o zi
Ori vrei sa scrii corect, ori vrei sa ajungi la nivelul ala? Zi "Doamne ferește!"și bea o cafea.
Hm,da ce idei bune ai tu azi
Oh,stop it.
Să mă-ngroape într-o prăpastie.
Într-un sicriu din aur.
Că să nu ruginesc, niciodată!
Mai bine îți dorești ceva pentru sufletul tau cat trăiești
Sufletul meu își dorește prieteni adevărați.
Dar momentan, unii n-au timp de mine.
De fapt, alții sunt mai importanți decât mine.
O zi bună!
Trebuie să știi să îți ții prietenii aproape. Asta este singurul sfat pe care pot să ți-l dau.
Exact... Bogat sufle... Da, cum zici tu
Nu-i pot tine cu forța lângă mine.
Exact! Nu îi poți ține cu forța. Însă te poți face plăcut și vin ei singuri lângă tine.
Nu.
Nu e chiar așa.
Prefer să fiu singur...
Chiar dacă nu-mi place.
Crezi că îl poți schimba dacă îl vezi? Sau e pura curiozitate?
P.s pup păpușă
Să pot da timpul înapoi și să schimb trecutul. Să-mi dea o șansă să repar tot răul și suferința care am făcut-o celor pentru care am însemnat mult, dar pe care eu nu am știut să-i prețuiesc par acum regret...
Dar din păcate nu se va întâmpla asta niciodată, căci Dumnezeu este doar o iluzie iar trecutul nu-l mai poți șterge cu buretele.
10 bilioane de dolari ca sa ma dau mare la prieteni, poate sa imi cumpar ceva frumusel pe acolo, un skate, poate o casa noua
Hallucinogen666 întreabă: