Crezi că îl poți schimba dacă îl vezi? Sau e pura curiozitate?
P.s pup păpușă
Banuiesc ca te-ai referit doar la o dorinta, iar daca acea dorinta e sa mai pui inca 1000 banuiesc ca nu se accepta.
O dorinta.
Aj vrea sa pwot skrye coryect.
P@y $ucc3$, $p3r $@ ty $3 ind3plyn3a$k@.
Wtf. ce chinuitor.
Sa fiu sanatos, sa scap de depresie si anxietate si sa ma pot bucura de viata mai mult. Sanatate imi doresc, atat, nu vreau altceva si nici nu o sa vreau.
Ori vrei sa scrii corect, ori vrei sa ajungi la nivelul ala? Zi "Doamne ferește!"și bea o cafea.
Mai bine îți dorești ceva pentru sufletul tau cat trăiești
Sufletul meu își dorește prieteni adevărați.
Dar momentan, unii n-au timp de mine.
De fapt, alții sunt mai importanți decât mine.
O zi bună!
Trebuie să știi să îți ții prietenii aproape. Asta este singurul sfat pe care pot să ți-l dau.
10 bilioane de dolari ca sa ma dau mare la prieteni, poate sa imi cumpar ceva frumusel pe acolo, un skate, poate o casa noua
Sa fiu foarte, foarte, foarte bogat, de temut si un om cu putere mare. Stiu, putin egoist dar, meh! Dorinta e dorinta
Exact! Nu îi poți ține cu forța. Însă te poți face plăcut și vin ei singuri lângă tine.
Nu.
Nu e chiar așa.
Prefer să fiu singur...
Chiar dacă nu-mi place.
Să pot da timpul înapoi și să schimb trecutul. Să-mi dea o șansă să repar tot răul și suferința care am făcut-o celor pentru care am însemnat mult, dar pe care eu nu am știut să-i prețuiesc par acum regret...
Dar din păcate nu se va întâmpla asta niciodată, căci Dumnezeu este doar o iluzie iar trecutul nu-l mai poți șterge cu buretele.
Hallucinogen666 întreabă: