Aha 5 milioane de euro este si reportul la loto deci de acolo te-ai inspirat. Eu mi-as face o casa cu tot ce imi trebuie si din ceilalti as impartii si familiilor nevoiase din localitatea mea.
2, 5 mil i-as da lui Mititelu ca sa cumpere un fundas ca lumea si sa investeasca sa lase echipa in Craiova sa nu o mai mute la Sibiu. Mi-as cumpara o casa sa zicem, mi-as cumpara o masina iar restul i-as pune la banca...nu se stie niciodata! trebuie sa pastram bani albi pentru zile negre...
E o suma la care nici nu indraznesc sa ma gandesc...insa daca ma gandesc...as avea atat de multe de facut...In primul rand as imbunatati apartamentul in care locuiesc cu ai mei, mi-as continua studiile, as face tot posibilul sa ii vad sanatosi pe ai mei, ca au destule probleme cu sanatatea, apoi m-as ingriji si de sanatatea mea.as face tot posibilul sa ajut si persoane care nu au nici o posibilitate...si as face multe, multe alte lucruri care sunt de facut, insa acum nu imi vin in minte... dar totusi as prefera sa nu imi moara unchiul ca unul singur am si tin la el enorm...
Buna...pai sincer...asa cum a mai spus cineva nu este o suma la care sa te poti gandi... dar mi-as cumpara propriul meu apartament unde m-as muta cu prietenul si fratele meu... mi-as cumpara multe haine...si mai departe mi-as ajuta familia si nu in ultimul rand as da si la o casa de novoiasi...pentru ca ei sunt cei care au cea mai mare nevoie neavand pe nimeni...sau la copii orfani care nu au nici o vina ca parintii lor sunt inconstienti si rai...
Thehope, avatarul tau, este ochiul unei prietene de. a mele Nu stiu de unde ai luat poza
Si sa fiu in topic acum : Eu mi.as deschide o asociatie pentru protectie animalelor si un adapost pentru ele.
Apoi mi.as face o casa pe gustul meu, as ajuta o casa de copii si as investi in ceva.
@Anca, netul e mare. daca scrii pe google(imagini) "tear" o sa fie prima poza pe care o sa iti apara...am gasit-o si in variata pe mov, e foarte probabil sa fie doar asemanarea foarte mare...