| Hammurabi a întrebat:

Dacă în războiul actual s-ar ajunge la infestare nucleară (de la arme, de la atacarea centralelor atomo-electrice... nu contează) care ar fi primul lucru pe care te-ai gândi să-l faci?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ma mut in buncarul cu borcane de zacusca, de sub apartament.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Slabe sanse sa ajunga radiatiile in uk, se stie de la explozia cernobyl abia a ajuns in bucovina (zona nord a romaniei) in rest nu sa raspandit asa mult. Nu lasa rusii sa se produca catastrofa, scot camasa pe sub maneca cand au nevoie. Problema e alta, inflatia si nivelul de trai prea scump, in legatura cu astea ar fi ideal ca lumea sa se macelareasca in magazine pentru supravietuire, mai usor ar fi sa trimita putin militari rusi in toate guvernele care accepta sa se produca scumpirile incat sa faca viata grea populatiei, macelariti merita aia din parlament.

| relian a răspuns:

Centralele electrice daca is atacate, pot fi inchise, fara sa scape radiatii.Cred ca alea is protejate cumva,nu vad pentru ce ar ataca cineva centrale atomice sa expuna acel teritoriu la radiatii,ce ar avea de cistigat.
Aia vor de fapt sa ocupe acel teritoriu,nu sa il distruga,sa nu mai poata fi locuit,asa ce cistiga?
Daca in schimb te referi ce ai face de ar da careva cu o bomba de asta atomica,raspunsul ca nu prea multe,asta daca nu esti pregatit din timp,sa ai ceva provizii,sa ai un adapost,ori echipament de asta antiradiatiii.
De te prinde pe nepregatite ala esti,depinde ce stii sa faci si zona unde esti,dar ca idee in orice situatie,cauti sa te indepartezi cit de mult si repede de acea zona cu radiatii.
Te duci undeva pe linga o apa,te bagi in apa, stiu si eu macar sa scapi de socul ala in prima etapa.

Nu cred ca e careva sa faca chestii de genul asta, alea is filme, si un nebun se gindeste la el, adica nu vrea sa moara nici el laughing ori sa stea in vizuina toata viata, in cazul in care ar veni un razboi de genul asta.

| Lioana a răspuns:

As cauta metode de supravietuire.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O rugăciune către Dumnezeu.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Dacă a-și mai apuca să-mi scot telefonul din buzunar mași mai uita încă o dată la o poză și atunci ași mori împlinit cu Adevărat și mași uita în continuare cât timp mia mai rămas și a-și trăi fiecare clipă și moment...