| luvieere a întrebat:

Dacă în Univers există materie şi antimaterie şi pentru fiecare tip de materie există un tip corespunzător de atimaterie(atomi de hidrogen şi antihidrogen, etc.) atunci, dacă există materie fecală, există şi antimaterie fecală?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Interesanta problema te framanta pe tine... S-ar putea sa crezi ca nu stiu de gluma, dar cu tot acest risc iti raspund. Materia fecala este oricum o combinatie de secretii ale tubului digestiv, materie nedigerata, pigmenti biliari, pigmenti de origine alimentara, medicamentoasa etc. La fiecare compus, conform problemei puse de tine, ii corespunde un "anticompus" pe masura. Gandeste-te si tu la ceva mai frumos...

4 răspunsuri:
| death a răspuns:

Da. Se numeşte "perie de spălat buda".

| xitty a răspuns:

Draguta intrebareahee hee
sincer nu m-am gandit niciodata la asta
sincer, nu cred...deoarece materia fecala nu este o chestie studiata de astrologi, fizicieni si nici chimisti ci de doctori...
dar oricum, este interesant modul tau de a gandi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereasca-m-ar sfintul.materia fecala e provenita de undeva foarte aferent matereiei si in nici un caz nu poate fi considerata altfel decit materie. Pina cind vor fi descoperite alte vieti bazate pe antimaterie vom ramine nu mai la fecalitati materiale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei asta e alt rahat in alta palarie.