Albastrel. dar ce vrei tu poti sa faci si in viata asta, nu trebuie neparat urmatoarea
Auzi la ea, perversa.si eu care ma gandeam ca esti un ingeras pe pamant
Dar de ce vedeta...sunt multi oameni obisnuiti care sunt minunati...
ete ca eu nu vreau sa fiu vedeta... mi-ar fi placut sa fiu nony...sa nu ma intrebi de ce pentru ca nu stiu...sentimentele nu pot fii expuse asa pe TPU...
Eu as vrea sa fiu o perversa ...nu neaparat vedeta dar perversa! sa ma joc cu barbatii, sa ii fac sa sufere, sa profit de ei
Eu as vrea sa fiu Angelina Jolie, deoarece mi se pare un adevarat exemplu de feminitate...
@raul364 mi s-a parut mie cam prea prost scris
asa ca am zis ca poate iti amintesi
Jennifer Love Hewitt(tipa care joaca in Mesaje de dincolo) mi se pare foarte draguta
Lista frateee:Gigi Becali, Banle (in momentul care a dat autogolul), edie murphie, doru octavian dumitru, cel care a invetat trpule SAS, cel care a desfiintat trupele Acvlia (sa masinucid)si ne-a lasat vai de partea noastra dorasala fara prea multe rpue de elita, Miiiichaaeeelll Jackson, Arnold schwarzenegger, jean claude van dam, brad pit, si insfarsit cel care va scoate romania din stare noastra:manelizat, pllina de smecheri, etc.
Nicolae Gutza Glumesc. La cat de "mult" iubesc manelele... Nu as vrea sa fiu nicio vedeta.