Iar daca totusi traiesc o intamplare magica, i-as pune intrebari in ceea ce priveste viata: cum vezi viata dupa moarte? cum sunt parintii tai? ce e iubirea? ce sunt prietenii? etc doar sa vad cum m-am schimbat si l-as intreba ce visuri are sa mi le amintesc...
Buna intrebare.
Pai i-as spune cum am fost viata mea de dupa copilarie, ce o sa-l astepte in viitor ca sa nu faca greselile pe care le-am facut eu si as schimba lucrurile.
Nu i-as zice ce il astepta.I-as zice doar ce sa faca si ce are de castigat din asta. Daca o sa vrea sa ma asculte o sa fie bine, si daca nu, apai, am patit.
I-as da sfaturi...
Sa: invete mai mult/respecte mai mult parintii/se distreze/iasa mai mult pe afara/nu mai cheltuiasca banii pe toate tampeniile/traiasca toate clipele copilariei de parca ar fi ultimele/uite de cuvantul timiditate(Pentru ca erau foarte timida cand eram mai mica si trista mereu, adica nu neaparat trista doar ca nu ma bagam in vorba cu nimeni, pe la serbari statea doar pe scaun si chestii de genul asta).
Dar probabil ca singurul sfat care mi l-as da ar fi sa fac toate lucrurile asa cum le-as fi facut in mod normal si sa nu ma schimb indiferent de cine ar veni la mine si mi-ar spune asta pentru ca daca m-as schimba nu as mai fi eu din prezent, si mie imi place asa cum sunt acum.A da si uitasem de asta...Mi-as spune sa ma mai ingras, caci pe la 8 ani (cam asa) eram "schelet", ca alergam toata ziua pe afara cu baietii si ne jucam "Counter Strike".
As vorbi cu mine din copilarie, i-as spune ce am mai facut si daca e ceea la ce ma asteptam.
Ai fi fericit! Ce poate fi mai frumos decat sa ai o varsta fara griji.Ai face lucruri nebunesti, ai rade toata ziua fara sa iti fie frica, ca cineva te-ar putea crede nebun.Ce mai? Ai avea intreaga lume intr-un deget! Asta de fapt o poti face in fiecare zi si viata ta s-ar schimba mult.Cu drag!
anonim_4396 întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: