Pentru că greșelile dor și de multe ori nu doar pe noi.
Frica greșelilor ne este implementată de mici copii (de mici suntem certați, când greșim) și ține de autoapărare.
Tocmai pentru ca gresind, putem sa distrugem ceva bun, chiar daca mai apoi vom sti din aceasta experienta ce nu am facut bine, pe moment ne va retine teama de esec, de a rani pe cei din jurul nostru si, implicit pe noi insine!
Oamenii cred că dacă greșesc au ei vreun defect sau așa ceva; sau, ( mai există și altă variantă ), le este rușine că cineva va râde de ei. Din punctul meu de vedere, acest lucru este greșit. Omul, din greșeli învață, corect? Dar, asta e, răutatea oamenilor a condus la asta. Lumea asta nedreaptă.
Ideea este sa nu repeti aceeasi greseala pe care ai facut-o candva.sa spunem, accidental.si,cine si.ar dori sa gresesca in mod voit? Stiu, oamenii pe parcursul vieti sunt predispusi la multe. enorm de multe greseli, dar sa umbli din greseala in greseala.mereu aceeasi greseala? Noi inca nu am invatat(asa cred)ca odata ce ai gresit trebuie sa fi tras la raspundere.si ca, oricine trebuie sa raspunda pentru faptele sale indiferent ce esti, sau cine esti.Cred totusi ca acesta este sensul normalitatii pentru societate si exemplu pentru generatiile viitoare.Numai bine!