| Buresbista123 a întrebat:

Daca iti dai cu deodorant stick la subrat poti sa ti dai apoi si cu un spray sau mirosurile se vor comibina si va iesi o harbabura? care sunt regulile?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu se intampla nimic se pierde doar din produse ca dai cu ambele si miros nu se va simti mare lucru.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Regula spune sa te dai doar cu unul dintre cele doua. Pot aparea reactii intre compusii chimici si vei suferi o frumoasa inflamatie.
Prefer stick. De fapt spray-ul nu este tocmai recomandat, in general...multe persoane sunt alergice.
Cat despre mirosuri, iarasi...nu este bine sa amesteci doua arome diferite. Iese tales-balmes...

| RAY a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Asa e mihaela ai dreptate, deostik din plante bio oare da alergie? sunt sampoane, sapunuri bio alea sunt mai bune?

| RAY a răspuns:

Si eu am pus o intrebare de asta, parerea mea cumpara totul cu un singur miros e aiurea deostik addidas cu parfum 1 milion si gel de dus x 3 mirosuri combinate, cumparati totul de la firma care vrei, preferabil ce parfum ai? mie imi place 1 milion am mers la real am dat 20 delei pe 20 de ml il am din vara nu ma dau zilnic dar o picatura ma tine, asta e sfatul meu da poti alege ce vrei