Cam naspa. Probabil ala ar fi inceputul sfarsitului pentru relatie.
Nu imi plac femeile cu cioc in loc de buze. Nu e doar inestetic, e o eticheta pentru pitipoance fara creier. As fi curios sa imi faca oral cu ele, apoi se poate duce la ma-sa. Sau asistenta la Capatos (daca mai exista).
Daca este iubita mea, inseamna ca o aleg cum trebuie, deci imi place, iar daca vrea sa si le mareasca, probabil ca nu as fi de acord. In primul rand, Dumnezeu ne-a facut pe toti frumosi in felul nostru, iar in al doilea, prin deformarea naturalului se prea poate obtine o reactie instabila, una de respingere a proteinelor botulinei si ar iesi un dezastru. Nu ma gandesc doar la mine, ci si la ea, la faptul unei posibile deformari la indemnul meu si la daunarea psihicului acesteia pe o perioada aproape infinita de timp.
Nu as lasă-o. Mai degrabă as cumpăra păpușă de silicon de cât sa fiu cu una cu buze uriașe.
Daca si-ar dori sa faca asta I-as spune parerea mea, anume ca o consider o tampenie dar daca ea si-ar dori as sustine-o si as incuraja-o sa faca ce isi doreste.
Nu stiu de ce asta e ceva care ar trebui sa te priveasca pe tine, sau care ar trebui sa priveasca pe oricine altcineva in afara de ea. Nu sunt buzele tale sau ale noastre, ea face ce vrea cu ele. Pareri poate primi de la toata lumea, dar cuvantul ei e final, iar daca intrebarea asta a fost adresata si omului oarecare de pe net, atunci, dupa mine, denota nesiguranta (maricica, din moment ce ti-a transmis-o si tie si tu ai perpetuat-o) si ar trebui sa nu isi faca.
anonim_4396 întreabă:
Miihaa întreabă: