Masura in care cineva exagereaza intr-o relatie, ar trebui stabilita (in principiu) de voi doi. In functie de cum va comportati unul cu celalalt, si ceea ce va permiteti, puteti sa stabiliti cum o sa fie relatia voastra.
Daca tu nu ai nimic de ascuns si vrei o relatie in care sa nu existe astfel de "secrete" intre voi, atunci poti sa ii dai contul si gata, nu este nici macar o singura problema, daca voi 2 vreti acest lucru si va este ok.
Daca nu iti este ok si nu vrei (din motivele tale), atunci vorbeste cu ea despre asta, sau evita subiectul.
Pai nu am avut asa ceva în viața mea Instagram deci nu știu ce este pe el ce se întâmplă macara cu așa ceva adică ca este like sau nu este nu știu nimic despre el și nici sincer nu-mi pasa de așa ceva deci nu am Instagram nu am de unde sa știu dacă exagerează sau nu tot ce știu despre instragram asta este ca pui poze și atata.
Ar trebui sa aiba incredere in tine. Daca nu ii dai motive bune sa creada ca ii ascunzi ceva, atunci exagereaza.
Mie personal mi se pare o prostie sa stai pe contul prietenei/prietenului tau. De ce mai esti intr-o relatie cu cineva daca nu ai incredere in ea?
MadaAwwr întreabă: