Pai, daca iti lipseste increderea in el te poti indoi de orice motiv, cum a zis si Lora "Daca vrea sa te insele o poate face si cand merge sa cumpere paine."; asadar nu te lasa cuprinsa de gandurinegative, ci lupta pentru binele de ati fi impreuna...
Da. As avea incredere in el pentru ca as sti ca ma iubeste. Cum el are incredere in mine am si eu in el.
Increderea se cladeste in timp si daca il cunosti bine, il iubesti iti spun eu ca vei simti cand vei fi inselata!
Eu nu m-as gandi la asta... imi fac rau singura... Ignoranta doare mai putin ca tradarea
Daca iubitul tau e fi sover pe duba si pleaca in afara tarii in fiecare luna de cateva ori are incredere ca nu il inseli?
Gelozia nu e buna la nimic draguta, iti otravesti mintea degeaba. Daca vrea sa te insele o poate face fara sa mearga prea departe.Asta inseamna ca n-ai incredere in el, ti-a dat vreun motiv?
Acum depinde de cata incredere ai tu in el!
Ar putea sa te insele si u sa nu iti dai seama sau ar putea sa nu te insele si u sa ai impresia asta.
Propune-i o conversatie mai subtila si vezi cum gandeste!
Bafta
Cum ai de gand sa il impiedici sa nu o faca? Iti faci rau singura.Atata timp cat nu l`ai prins niciodata in fapt nu are de ce sa te afecteze