anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iubitul tau ar fi sover pe duba si ar pleca in afara tarii in fiecare luna de cateva ori ai avea incredere in el ca nu te inseala?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am intotdeauna incredere in partenerul meu.

| JeSa a răspuns:

Pai, daca iti lipseste increderea in el te poti indoi de orice motiv, cum a zis si Lora "Daca vrea sa te insele o poate face si cand merge sa cumpere paine."; asadar nu te lasa cuprinsa de ganduritonguenegative, ci lupta pentru binelehappy de ati fi impreuna...

| Cryssy a răspuns:

Da. As avea incredere in el pentru ca as sti ca ma iubeste. Cum el are incredere in mine am si eu in el. happy

| fabiola a răspuns:

Increderea se cladeste in timp si daca il cunosti bine, il iubesti iti spun eu ca vei simti cand vei fi inselata!

| Shery a răspuns:

Eu nu m-as gandi la asta... imi fac rau singura... Ignoranta doare mai putin ca tradarea laughing

| DeeDee a răspuns:

Daca iubitul tau e fi sover pe duba si pleaca in afara tarii in fiecare luna de cateva ori are incredere ca nu il inseli?

| smaranta a răspuns:

Gelozia nu e buna la nimic draguta, iti otravesti mintea degeaba. Daca vrea sa te insele o poate face fara sa mearga prea departe.Asta inseamna ca n-ai incredere in el, ti-a dat vreun motiv?

| Carlene a răspuns:

Acum depinde de cata incredere ai tu in el!

Ar putea sa te insele si u sa nu iti dai seama sau ar putea sa nu te insele si u sa ai impresia asta.

Propune-i o conversatie mai subtila si vezi cum gandeste!

Baftahappy

| anaid a răspuns:

Cum ai de gand sa il impiedici sa nu o faca? Iti faci rau singura.Atata timp cat nu l`ai prins niciodata in fapt nu are de ce sa te afectezewinking