Nu. Te poti uita pe orice pagina de stiri mare de la noi sa vezi cum se injura aia. Poti lua amenda daca de exemplu te duci pe pagina unui politician si il injuri direct si public, si el face reclamatie la politie.
Pai pe politician da, dar daca injuri un prost de terapeut pe Facebook ce se poate intampla? si ce amenda dai milioane de euro pentru un prost?
Acelasi lucru. Te reclama la politie, si poate fi de ca la cateva mii de lei in sus daca se considera ca are dreptate.
Pai el a inceput, el m-a jignit primul, daca nu mai eu conversatia dar a ramas in arhiva e ok? oricum primesc amenda de 2000-3000lei nu? dar el a jignit primul.Si am o hipnoza in care vorbea tampenii despre familia mea daca am sters-o a ramas cumva in vreo arhiva e inregsitrata deci pot sa il dau in gat?
Cati ani ai tu si cati el? Ca pentru unul sub 18 ani nu isi pierd multi vremea.
Am 24 ala 40.
Au fost mesaje private sau postari pe Facebook direct?
Pe Facebook privat dar nu l-am injurat i-am zis sa vorbeste fara sa cunoasca pai im ispune mie ca pastilele de la psihiatrie te omoara sau va vaccinul iar la fel te omoara.
Atunci nu iti face nimeni nimic.
Oricum el a inceput pai ce treaba are el cu ce fac cu viata mea sa ma faca lenes? ce e treaba lui ce fac eu?
Dai block, aia e.