| alina17ilinca a întrebat:

Daca l-ai intilni pe Hans Christian Andersen, ce intrebari i-ai da?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Bună.
Dacă l-aş întâlni vreodată, îl voi întreba, de unde are atâta imaginaţie, pentru că scrie nişte poveşti superbe.

O zi bună.

17 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Draga Alina, poate ca ar trebui sa-l intrebam de ce ratusca cea urata nu se mai transforma in lebada, in vremurile noastre, decat cu ajutorul chirurgiei plasticehappy

| alina17ilinca explică (pentru April):

Haha! mi-a placut raspunsul tau happy

| April a răspuns (pentru alina17ilinca):

Ma bucur; si mie mi-a placut intrebarea ta, pentru ca mi-a adus aminte de copilarie si povestile ei.Numai bine,

| ionuutzuu a răspuns:

Faci sex oral?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-aș întreba dacă poveștile lui chiar sunt inspiratedin viața sa proprie? Sau l-aș mai întreba care a fost muza lui, de a reușit așa performanță?

| liliti a răspuns:

Intrebarea va fi:
Ce faci?

| alina17ilinca explică:

Mdaa....prosti mai sunteti unii laughing
In orice caz toti am crescut pe povestile lui Hans Christian Andersen si cred ca intrebarea "ce faci?" e cam banala nu vi se pare?

| alina17ilinca explică (pentru ɮʀɨֆȶɛռǟ):

happy pe tine nu te-am facut proasta, am spus ca intrebarea e banala...prost am facut pe altcineva, stie el de ce. Dar intrebarea cred ca este destul de ok, e bine sa-ti mai dezvolti imaginatia din cand in cand nu-i asa? happy
O zi buna!

| stelutzagry a răspuns (pentru ɮʀɨֆȶɛռǟ):

I se rupe ei ca o raportezi rolling on the floor) si tu te cobori vad la alte nivele

| stelutzagry a răspuns (pentru ɮʀɨֆȶɛռǟ):

Ma... nu am injurat nu am facut nimic gresit si pana la urma cine esti tu de hop vrei sa raportezi pe toata lumea laughing doamnee esti nu mai zic cum estirolling on the floor

| ºRaLuKaº a răspuns:

Ai murit?laughing

Întrebări similare