| TheMoon15 a întrebat:

Daca la aproape 18 ani nu mi-am gasit relatie, credeti ca mai exista sanse sa nu raman singur toata viata?

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Evident ca exista. Poți sa găsești pe cineva la orice vârsta. Și e de abia 18 ani, nu e ca și cum ai 30-40 de ani.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde ce sex ai, femeile sant cautate oricand - dupa 30 incep sa devina urate cu riduri si altele, multi se multumesc asa. In tinerete e indicat sa incepi ceva ca sa te obisnuiesti si daca tine e bine, altfel de la 30 prinzi pe cineva cu multi km - calitatea scade - nu e produs nou. Dar na romanii se bucura si de haine folosite orice e bun la mana 2a

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Mosotti a răspuns:

Esti abia la inceput, logic ca ai sanse sa nu ramai singur toata viata, unii au gasit si la 27 de ani de exemplu.

| OldSoul a răspuns:

Pana ajungi intre 4 scanduri... Tot o sa existe sanse.

| mentholinks a răspuns:

Exista, stai sa vezi daca ajungi la 30 fara.

| mgtow a răspuns (pentru mentholinks):

De fel dupa 30 scad drastic sansele

| mentholinks a răspuns (pentru mgtow):

Da, pe la 40 mai vin sanse la alea divortate.

Nu ai observat de la 30 cum arata ele? Multi km rulati - proprietati degradante - mai vine cu marfa agatata de carlig (copil) nu merita. Alea tinere pana in 25 merg de calarit

| mentholinks a răspuns (pentru mgtow):

Cand nu ai ce, te multumesti si cu o capra batrana.

Mai bine ca mad max decat capra batrana https://www.youtube.com/watch?v=8YVpI_s3Kq4 asta da viata

Mad max are 3 parti sant filme bune

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru mentholinks):

Pai nu ca atunci ii vor sari toti in cap pe TPU ca nu e timpul pierdut si ca mai are pana ajunge la un 40-50 sa isi faca o prima relatie:X:X:X

| gemeni6226 a răspuns:

Eu pana la 25 nu am avut si tot nu am murit.Dar prima relatie a meritat asteptata pentru ca m-am si casatorit cu respectivul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu pana la 19 nu am facut nimic, deci da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăsta-i marele tău bai?
Ar trebuie să te intereseze viața de după liceu, facultatea, nu neapărat o relație.

| Together a răspuns:

Bineinteles, nu e chiar asa anormal. In urmatorii 5 ani vei fi in cel putin o relatie.

| OmBanal33 a răspuns:

Ce preocupare...
Nu e capat de lume, nu stiu ce ti-au spus unii si altii dar am 22 si nici nu ma gandesc la asta.
Traieste-ti viata

| scp3008 a răspuns:

Concentreaza-te sa ai portofelul plin, dupa aia te vor cauta fetele pe tine. Ai bani? - love story, n-ai bani? - I'm sorry
Varsta nu conteaza, daca ai bani si te ingrijesti arati bine indiferent de varsta