Evident ca exista. Poți sa găsești pe cineva la orice vârsta. Și e de abia 18 ani, nu e ca și cum ai 30-40 de ani.
Depinde ce sex ai, femeile sant cautate oricand - dupa 30 incep sa devina urate cu riduri si altele, multi se multumesc asa. In tinerete e indicat sa incepi ceva ca sa te obisnuiesti si daca tine e bine, altfel de la 30 prinzi pe cineva cu multi km - calitatea scade - nu e produs nou. Dar na romanii se bucura si de haine folosite orice e bun la mana 2a
Esti abia la inceput, logic ca ai sanse sa nu ramai singur toata viata, unii au gasit si la 27 de ani de exemplu.
De fel dupa 30 scad drastic sansele
Da, pe la 40 mai vin sanse la alea divortate.
Nu ai observat de la 30 cum arata ele? Multi km rulati - proprietati degradante - mai vine cu marfa agatata de carlig (copil) nu merita. Alea tinere pana in 25 merg de calarit
Cand nu ai ce, te multumesti si cu o capra batrana.
Mai bine ca mad max decat capra batrana https://www.youtube.com/watch?v=8YVpI_s3Kq4 asta da viata
Mad max are 3 parti sant filme bune
Pai nu ca atunci ii vor sari toti in cap pe TPU ca nu e timpul pierdut si ca mai are pana ajunge la un 40-50 sa isi faca o prima relatie:X:X:X
Eu pana la 25 nu am avut si tot nu am murit.Dar prima relatie a meritat asteptata pentru ca m-am si casatorit cu respectivul.
Bineinteles, nu e chiar asa anormal. In urmatorii 5 ani vei fi in cel putin o relatie.
Ce preocupare...
Nu e capat de lume, nu stiu ce ti-au spus unii si altii dar am 22 si nici nu ma gandesc la asta.
Traieste-ti viata
Concentreaza-te sa ai portofelul plin, dupa aia te vor cauta fetele pe tine. Ai bani? - love story, n-ai bani? - I'm sorry
Varsta nu conteaza, daca ai bani si te ingrijesti arati bine indiferent de varsta