| MihaelG a întrebat:

Dacă m-a blocat pe Facebook fata de care îmi place a făcut-o pentru că m-a iubit/mă iubește? este de bine sau de rău? ar trebui să mă bucur sau să plâng? mai am vreo șansă să mă scoată de la block?

14 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu, nu te-a iubit, este de rau, ar trebui sa plangi, probabil nu ai nici o sansa sa fii scos de la block, nu momentan.

| MihaelG explică (pentru OldSoul):

Și ar fi de bine dacă ar face asta? lonerwolf? adică dacă m-ar scoate de la block? Măcar pe viitor.

| OldSoul a răspuns (pentru MihaelG):

Nu e nici de bine, dar nici de rau daca te-ar scoate.
Oricum, eu zic sa nu-ti faci sperante false, cat timp ti-a dat block e clar ca nu prea esti ceea ce vrea ea deci, treci la urmatoare.

Așa crezi? însă am ceva in mine care îmi zice sa mai aștept. Ar trebui să fac asta? dar care ar putea fi motivul pentru care m-a blocat?

A și mai e ceva asta de care zic este si colegă de clasă cu mine.dar ști până sa ma blocheze îmi raspundea cu emojiurile alea cu pupic si Îngerașul. Dar nu la toate decât la alea care în care îi spuneam lucruri frumoase cu toate că era cu asta cu care e acum.ce ar putea să însemne asta ca și-a bătut joc de mine? eu sper sa nu fi făcut asta.dar daca nu m-a plăcut/nu ma place de ce nu mi-a zis de la începutul conversației(acum4 luni)ca nu ma vrea? si da la sfârșit cu,, batu'n baltă zicandu-mi ca nu am sanse si ca suntem doar colegi.si ca nu știe de unde e iubirea asta față de ea.

Probabil vorbesti prea mult si actionezi prea putin, te lasi prea usor.
Cu fetele trebuie sa fii mai rece, nu trebuie sa sari cu lucruri frumoase pe ele, din cate ai spus, aici ai facut o greseala, chestiile astea cu "ce frumoasa esti" le aude des, de la multi tipi, cand vede ca si tu incepi cu ele sau le tot repeti deja se cam plictiseste de tine. Sunt mai multe "reguli" sau hai sa le spunem smecherii pe care trebuie sa le stii si sa le folosesti pentru a ramane in continuare atractiv in ochii lor. Dulcegariile astea tin doar cu fetele care nu au mai avut iubit, in schimb cele care au trecut prin alte relatii au mai auzit chestii de genul si de la altii si deja nu mai tin pentru ele.
O intrebare, cati ani ai?

Pai oricum nu ai de ales, deci poti sa astepti mult si bine, oricum eu zic sa nu te amagesti.
E posibil sa te fi blocat pentru ca ai fost prea insistent.

Așa crezi?

Eu zic ca cel mai probabil asa a fost, acum desigur, nu am de unde stii ce ai vorbit si cat ai vorbit tu cu ea, dar daca ti-a dat block sigur e ceva ce nu-i place la tine, deci ar trebui sa te resemnezi.

Ști de ce zic ca am vorbit cum ți-am mai zis totul frumos nu știu ce...si am comentat la o poză de a ei cu,, îngeraș frumos,, a 2 -a zi unul din colegii mei a aflat de comentariu si așa au aflat toți.si au făcut tărăboi in clasă si imediat după asta la vreo 2 ore m-a si blocat.acum nu știu daca in perioada aia era cu asta.mai are rost să mai o aștept am ceva în mine care spune să o mai aștept ca o sa regret.

Acum inteleg de ce ai dubii.
Parerea mea e sa nu te amagesti, adic in general eu zic ca un baiat care are ceva de oferit nu ar trebui sa astepte, nu ar trebui sa se multumeasca cu locul doi.
Trebuie sa te apreciezi la adevarata ta valoare.
Ba chiar mai mult, daca stai si o astepti pe ea, cu atat mai mult o sa-ti scada sansele la tipa, fetele astea sunt exact invers fata de cum le crezi tu, mai mari sanse ai sa obtii o relatie cu o fata daca vorbesti ca si cu un baiat decat daca incerci sa vorbesti frumos cu ea.
Deci fii rece, si incearca sa o faci geloasa, chiar daca nu se va intoarce la tine, te va ajuta asta pe viitor. happy

Pai 18 dar de ce?

Iti las in privat un mesaj cu cateva chestii care o sa te ajute daca le urmezi.

| deeeaqq a răspuns:

Eu chiar nu vă înțeleg de ce vă mai interesează de persoanele care vă au la block. ( și nu, nu din prietenie )

Da, șanse mai ai să te scoată de la block.