anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca m-a prins controlorul in abutobuz, mi-a spus sa-i dau buletinul, dar eu nici macar n-am 14 ani, eram cu un prieten care el avea abonamen, lui ii l-a luat si s-a uitat umpic pe el, si mi-a spus ca amenda costa, 35 de lei, dar noi nu am avut doar 10 lei pe care ni-i a luat, credeti ca voi primi acasa sau ceva, tinand cont ca nu mi-a luat datele si nici macar nu m-a intrebat cum ma cheama, dar s-a uitat pe abonamentul prietenului meu, dar nu a notat pe nicio hartie datele lui, si am platit si 10 lei atunci pe loc. Scuzati conversatia, dar imi este frica, daca afla cineva din familie. Macar sa ma linistesc. Dau si funda

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cum poti sa priemsti ceva acasa daca nu ti-a luat datele. Tu gandesti?

| Starla14 a răspuns (pentru T0T):

Ma gandeam ca a citit datele prietenului meu, dar sigur le-a uitat

| T0T a răspuns (pentru Starla14):

Stai m-a linistit.

| Starla14 a răspuns (pentru T0T):

Ok atunci merci mult

| TheVampireDiariies a răspuns:

Nu. Lor nici măcar nu le pasă. Nu îşi bat capul cu voi.

| Starla14 a răspuns (pentru TheVampireDiariies):

Ok merci, atata ca bochteru o sunat si la politie, iar dupa ce l-am dat bani celalat bochter mi-a spus ca prietenul lui suna politia sa nu mai vina si intr-adevar a vorbit la telefon, dar nu langa mine si nu am auzit ce vorbea. Atata ca nici macar n-aveam buletin deci nu aveau ce sa-mi faca, singurul lucru pe care l-am spurs este ca am 13 ani, dar mi-e frica sa nu primesc amenda la prietenul meu