| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

Daca m-as imbata rau si as pleca in parc si as spune la necunoscuti tot ce gandesc si poate as plange laughing, tu cum ai reactiona daca ai fi una din acele persoane necunoscute?

16 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Nu te-aș fi văzut decât luat pe sus de politie sau jandarmi depinde de cine te vedea și te scotea din parc ca cică parcul e închis și nimeni n-are voie.

| Celcestietot a răspuns:

Ti-as spune ca nu este ceva moral sa te imbeti si ca poate reprezenta un pericol pentru cei din jur, citeste Bibliawinking.

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Macar nu ai mai plange, dar cu alcoolul din sange nu stiu ce ar fi de facut thinking

| SilentRain a răspuns:

Sun la 112 sa te ducă acasă

| J0B0MAT a răspuns:

Nothing new, am întalnit câteva astfel de persoane.

| gemeni6226 a răspuns:

Ca te-as fi consolat bucuroasa de nu erai in stare de ebrietate.Asa nu o sa mai retii nimic din ce si cum te-am consolat cand o sa devii treaz.Asa ca te-as lasa sa sezi pe banca si sa-ti revii.

| FreddieM a răspuns:

Te-as invita la un paharel ca sa-ti treaca. laughing))

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Cum îmi place să fac pe psihologu', te-aș asculta rolling on the floor

| TheGentleman a răspuns:

Te-aș izbi cu capul de asfalt să-ți revii din beție. După, te-aș întreba: Ce faci? Ești în regulă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ar fi milă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As pleca de acolo nu îmi plac bețivii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu plâng când mă îmbăt laughing
Cred că toti te-ar evita. Daca nu ai vagin nu funcționează plânsul așa mult, să simta alții compasiune față de tine. Cam greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu știu, dar ar fi interesant să-ți dau un șervețel să-ți sufli mucii și un bilețel cu numărul meu de telefon și cu mesajul: "Dacă ai nevoie de cineva care să te asculte, sunt aici. P.s. Nu te mai îmbăta ca purcelul!"

| Nume6 a răspuns:

Sincer, aș simţi scârbă faţă de acea persoană și aș ignora-o, m-aș îndepărta. Ce rezolvi prin beţie? Dacă bei că ai o problemă ar trebui să fii conștient că când te trezești totul o să "revină la normal".
Dacă bei doar de șmecherie simt și mai multă scârbă și trebuie să înţelegi că șmecheria nu e în asta, ci în a fi realizat în viaţă, a fi fericit, a iubi, a fi iubit. Nu zic de tine, zic în general pentru că tu doar ai spus "dacă te-ai îmbăta" nu că bei sau nu.

| Swetlly122 a răspuns:

Te as duce la psiholog sau la supermarket și as ruga casierița sa nu ți mai de a alcool