Nici cu dovezi nu fac nimic?
Dacă te amenința cu moartea și ai dovezi, s-ar fi deschis un dosar penal. Pentru o amenințare cu bătaia, nu se vor sesiza.
De ce? adica eu le arat faptul ca unul ma amenință că-mi "rupe dinții din gura" si ei nimic?
Cel mai bine faci rost de un pistol cu bile de cauciuc si ii dai o lectie
Am, dar daca il folosesc imi e sa nu o dau eu cu capul de asfalt cu politia...
Să te gândești la problemele pe care le au polițiștii de rezolvat la un moment dat. Un ofițer de poliție, sau comisar. cum îi zice acum, are pe masă 100 de dosare, furturi, violuri, spargeri, etc. EL trebuie să le rezolve pe toate, căci asta ii este meseria. Și o să aibă pe masă și plângerea ta. De care o să se ocupe mai întâi? Ce importanță o să îi acorde? Ce poate să facă cu plăngerea ta? În baza cărei legi? Eu am depus asemenea plângere după o bruscare pe stradă din partea unui fost patron. A fost chemat la poliție să dea o declarație. Apoi poliția a închis cazul.
Pai art. 208 din Codul Penal ce spune? E totuși hărțuire online, de asemenea daca el ma prinde pe strada si ma lovește? Ce respect mai merita poliția?
Depune plângere la poliție în acest caz. Ei îți vor da un răspuns.
Pai si tu asa pampalau sa fi, sa spui la politie? Tu ce esti? Te face un prost pe tine? O sa rada si politia de tine chiar daca in fata nu ti-o arata, asa cum ala te ameninta, asa si tu poti sa-l faci pe el la o adica zic eu.
Ca oricum nu vor face nimic ei politistii.
Pai ala te ameninta ca simte ca esti papa lapte poate. Daca se ia de tine, fa-l tu pe el! Sau daca nu esti in stare, n-ai si tu tata si nimeni?
Cum sa spui directorului de la scoala ta, cand ala nu e din scoala ta?! Nu are nici un sens.
Insa poti sa te duci si la politie si vezi ce zic aia totusi.
Nu-i bine sa torni la garda ca nu vei stii niciodata cum vei ajunge in locu gagiului tocmai tu.