anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă mă îmbrac EMO, mă machiez EMO și mai îmi pun și cercei în urechi, risc să fiu luat la bătaie?(sunt un bărbat în vârstă de 19 ani).

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Nu stiu daca neaparat bataie, insa cu siguranta te alegi cu sute de priviri dubioase daca locuiesti intr-un oras mic.

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

În țara asta ai risca multe.

| sammie a răspuns:

Nu, dar lumea te va privii urat. Acum, oamenii emo si cei retrasi sunt bataia de joc a tuturor. Plus ca, moda emo a trecut de mult timp.

Răspuns utilizator avertizat
| Skarr a răspuns:

Eu am avut un vecin care era satanist, par lung, cercei, tatuaje si tot si-a gasit o satanista.
Acum au un copil.
Poate tot satanist?! idk

Dar sunt oameni mai rau decat emo.
Daca nu dai de bombardieri pe strada si nu iesi la 2 dimineata afara nu cred ca o sa ai probleme sa se ia cineva de tine.

In Vienna am vazut 6 barbati imbracati in femeie in 20 minute de mers.
Si pe aia nu mai bate nimeni.
Dar mna aici esti in Romania deci nu garantez

| 4evergentleman2023 a răspuns:

De tigani si de cocalari o sa fi DA mai devreme sau mai tarziu!

| anonim_4396 explică (pentru 4evergentleman2023):

Te-ai mai dus la aparate azi? Te-ai gândit să te internezi într-un spital? Poate te ajută.

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta ar insemna ca vreo 15% din societate ar trebuie sa mearga acolo, printre astia sunt si oameni cu studii solide! Nu mai m-am dus! Sunt destui nebuni in libertate care ar merita o vacanta acolo de minim 1 an ce sa face acolo cu alti nebuni? Eu sunt dependent nu nebun e o diferenta pe care nu o poti distinge nici tu nici altii! De psiholog daca spuneai era altceva, acolo daca te duci de acolo vi cu mai multe probleme ca la inchisoare de altfel! Ambitia lipseste nu altceva! Eu am patit ieri o chestie si din impulsivitate m-am dus ca altfel stateam cuminte! Mersi ca imi porti de grija dar pot sa imi port si singur de grijawinking