Dupa parerea mea,ar fi bine-venit!
Este prea multa nedreptate in tara si nimeni nu face nimic.
Sunt unii care se omoara intre ei,in loc sa se uneasca si sa ii omoare pe nemernicii astia care ne conduc tara.
Suntem in situatia asta critica din cauza lor, ei isi cumpara masini de sute de mii de euro, vile de lux prin nu stiu ce tara, si vin in fata oamenilor si spun ca nu au ce face, ca asta e situatia, si promit marea cu sarea si de fapt nu fac nimic.
Tara a ajuns asa din cauza alora care l-au votat pe Mr.Chioru'.
Asta-i realitatea cruda:suntem o tara de prosti(scuzati-ma, dar este adevarat).
Sper ca vor veni timpuri mai bune!
Speranta moare ultima, trebuie sa fim tari si sa avem credinta in Dumnezeu!
Nu ar rezolva nimic. Daca nu s-ar opri la politicianii actuali si i-ar omora si pe cai care urmeaza si care se dovedesc a fi corupti, atunci ar fi o schimbare, dar ar fi o schimbare din frica, nu din dorinta de a fi corect.
P.S. Exista o modalitate mult mai simpla si infinit mai eficienta pentru a schimba lumea. Citeste asta (e in engleza asa ca daca nu intelegi, intreaba-ma) http://www.facebook.com/......3416481242
Sa inteleg ca ai planuri mari pentru maine?
N-as avea nicio parere. Mi-as dori sa fie arestat cat mai repede si inchis pe viata.
Saluttraim, nu am planuri chiar mari pentru maine dar incerc sa il iau de nas pe Basescu si sa plece din Parlamentul asta imputit... Alt presedinte mai bun ca Constantinescu nu am mai avut. Pacat de bozgorii astia corupti care isi bat joc de tara noastra. Pacat de USL-UL lor care nu vor altceva decat sa reconstituie tragicele evenimente de la 89'...