M-aș întoarce mai repede acasă din concediu, ca să mă bucur pentru ultima oară de acea atmosferă familiară în care am crescut și m-am format.
Avand in vedere ca deja e seara, nu mai apuc sa fac nimic si astept ca ciclul asta al zilelor sa se termine, sunt curios ce va aparea apoi, ce schimbari vor fi.
Eu sunt genul de om care isi pune sperantele in ziua de maine, pentru mine ar fi un soc total!
E cam ciudata intrebarea asta.
Adica daca maine, nu ar mai fi, ce ai face? Ei bine nu cred ca este un anumit lucru. Si daca as afla asta, nu cred ca as fi ceva gen : omg. hai sa fac aia ca dupa nu mai apuc.
Cred ca ar fi ca o zi simpla...
Nu am ce sa fac intr-o zi, nu imi ajunge nici macar o viata de om sa fac tot ce mi-am propus,, dar o zi, pai o sa fie foarte plictistoare si stresante, o noua zi de lucru, ajung acasa pe la jumatatea zilei si apoi chiar nu am ce sa mai fac, o sa fie o monotonie grava.
Scriu tot ce am inteles in viata si m-a ajutat, despre orice imi vine in minte si las aia in urma.
Tu ce ai face?
Poate daca ar fi ultima zi din viata mea, da, dar daca ar fi ultima zi si a acelui om pe care-l ajut, sincer nu isi are rostul. Si oricum. ce fapta buna as putea face?
E o intrebare cate te pune sa iti folosesti imaginatia, sa te pui in situatia respectiva, nu e ciudata.
Habar nu am! Sa faci pe cineva să zâmbească. Nu este așa greu.
Eu le-aș spune tuturor că îi iubesc de nu mai pot și apoi m as retrage undeva să mă îndop cu ciocolată și sa ascult muzica. Profund, știu.
Eu as bate-o pe vecina'mea
Ii f2t o lopata in cap si aia e.
Am uitat al catelea cerc din iar e "lust" dar clar e pentru mine
Am fost la munca azi. Am gustat (m-am îndopat, de fapt ) niste prajiturici pe fuga.
Oh, și eu care voiam să-ți cer adresa ca să halim amândouă dar e ok, o să mai fie zile de naștere. La mulți mulți ani încă o dată!
Endo, Endo. daca spuneai că faci "dragoste" mergeai in Rai.
Mersi ! Halim, nu-i bai, cu prima ocazie . O sa facem jumi-juma un tort și a doua zi plângem că s-a depus aiurea.
anonim_4396 întreabă:
SoreMihalacheSorina întreabă:
AlexRelax întreabă: