Da, si as vrea sa pot vorbi cu animalele si sa fiu nemuritoare impreuna cu toti cunoscutii mei.
Si unde mai e 'sarea vietii'? Cred ca m-ar apuca o sila sa vad toti oamenii intr-o armonie continua!
Ce porcarie! Cred ca as innebuni daca mi-ar zice cineva ca sunt nemuritor! intr-o lume ca asta? Intr-un loc ca asta? De ce?
Calmeaza-te, doar glumeam, sunt constient ca este imposibil acest lucru!
E doar opinia lui!
Opiniile trebuie respectate: doar e democratie, doar sa nu se dovedeasca nociva pentru comunitate!(imi vine sa rad).
Ca sa nu mai trebuiasca sa ma intrebi mereu ce gandesc
Sa pot citi gandurile oamenilor si de ce nu si al celorlalte vietuitoare. Asta ar fi ideal.
Cea mai dura pedeapsa este 'UITAREA"
Sa raman pentru totdeauna vesnic tanara. Sa nu fac riduri la batranete si sa nu am o postura vicioasa. Imi place sa fiu tanara, indragostita si nelinistita. Si pe langa astea sa imi pastrez postura corecta!
Interesanta dorinta!
Mersi!
Cum crezi ca s-a trezit Celline Dion fara sot si fara frate, baba, si mare vedeta? Si multimiliardara?
Apoi ce te faci cand, daca reusesti, te trezesti numai cu oameni 'buni'?
Nu cred ca m-am trezit vreodata fara toate abilitatile si calitatile pe care le stiu! Cand ma trezesc ma MIR!
Ce sa faci cu atatea calitati dorite?
Eu as intra in panica ca de fiecare data cand ma mai trezesc!
Deci,pe scurt nu ati vrea o abilitate!
Intr-o lume ca asta ar fi cel putin o povara!
Sa pot spune mai multe cuiva, care vreau sa ii spun asa de multe, dar nu indrasnesc.
Da, exact
)
FelicitarI!
Ce ciudat! Eu as face infarct, pe loc, daca Cineva mi-ar decreta sa traiesc la nesfarsit si cu aceleasi animalute si oameni in jur! M-as speria!
Si ce ai sa faci invizibila fiind?
Si ce ai sa faci invizibila fiind?
Pai cred ca aș putea fi măcar cîteva momente singură, de obicei nu am ocazia să fiu singură, doar eu și atit.
Victor453 întreabă: