| Mike66Danger a întrebat:

Daca moneda nationala, internationala si europeana ar fi "fericirea", cat de bogat credeti ca veti fi? Dau fundita celor care imi spun si de ce cred ca ar fi bogati sau saraci!

Răspuns Câştigător
| Shift a răspuns:

Pai daca ar fi „fericirea" nu ar mai exista bani adevarati si tot [haine, mancare...] s'ar vinde pe fericire? big grin
Daca da, as fi foarte fericita. De ce? Pentru ca am prieteni, pentru ca imi iubesc viata, imi ador familia si tot ce mai am. :X

Daca ar exista bani adevarati, dar as duce lipsa de asa ceva...
Foarte saraca. De ce? Pentru ca prietenii falsi se duc cand nu mai ai cu ce sa le platesti prietenia [bine...eu am si prieteni adevarati. Mi'au demonstrat asta. :X ], pentru ca tot ce ai s'ar duce de rapa daca nu ai cu ce sa le intretii, pentru ca fericirea nu tine de foame. big grin

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte sarac...crying

| ekokizuk a răspuns:

Crezi sau nu crezi banii fac pe om. Multi oameni vezi la tv ca se sinucid din cauza banilor. Daca nu ai bani nu esti fericit findca prietenii tai iti sunt aproape acum cand ai bani sau cum zici tu " fericirea " cand nu o sa mai ai o sa inceapa usor usor sa se indeparteze sa nu te mai scoata ei pe banii tai la suc sau in oras. Eu am trecut prin asta, e foarte urat sa nu ai "fericirea.

Întrebări similare