Pai as face asta pe durata scurta de timp sa-mi platesc studiile la facultate...
Există multe alte metode de a câştiga bani, dar dacă nu aş avea o altă alternativă da, probabil aş face.
Nu, n-as da satisfactie unor @#$% sa faca tot felul de comentarii despre mine si corpul meu. Nu m-as oferi pe-o astfel de "tava" nimanui. Copiii mei ma vor respecta si pentru ce sunt si pentru ce am fost, n-o sa-mi fie rusine de trecutul meu. Parerea mea, tu faci ce crezi!
In niciun caz!
Iubirea nu se exprima-n bani, ca urmare nu ai cum sa justifici un asemenea gest prin invocarea ei.
Daca intr-adevar iti doresti sa-i ajuti, invata, evolueaza, tinde spre valori absolute si vei deveni un om mare, capabil sa distinga raul de bine.
Chiar daca, prin absurd, te-ai imbogati dintr-o "munca" de asa natura, ai saraci moral, spiritual si uman.
La urma urmei, ce rost ar avea daca le-ai oferi bani, dar i-ai lipsi de moralitate?
Din punctul meu de vedere, a detine o coloana vertebrala si a-ti pastra decenta sunt principalele lucruri pe care ar trebui sa le urmaresti in viata.
Videochat-ul nu e o solutie.
In spatele intrebarii tale este, de fapt, dilema ta.
Banii se castiga muncind, in mod cinstit; pentru a-ti ajuta familia trebuie sa muncesti si sa stii ca banii pe care ii ai in mana merita fiecare efort, fara regrete.
Gandeste-te sa-ti gasesti un alt loc de munca, chiar daca nu o sa castigi la fel de mult o sa fii respectata. Eu spun sa alegi respectul tuturor celor din jur, muncind din branci sa castigi bani decat dezgustul, nepasarea lor in momentul in care vor afla ceea ce faci. Gandeste-te cat ar suferi familia ta, probabil ar refuza banii pe care ii aduci si chiar daca tu te gendesti sa le ascunzi acest lucru pana la urma vor afla si se vor rusina cu ceea ce faci. Eu zic sa renunti la aceasta idee, esti mai buna de atat cu siguranta!