De acord cu tine frate!
E plictisitor...
Cand e vorba de stiri sau de a lua legatura cu rudele, da e bun.
Dar in rest nu ma atrage.
Facebookul e un fel pierdere de timp, util uneori dar in mare parte o mare prostie
Daca ai facebook insemna k esti un retard care corespunde spiritului omului de a fi turma. fb pana la urma nu are nimic mai deosebit de cat hi5 sau google+ sau alt site de socializare, ca sa nu mai zic ca in Romania pana acu 5 sau 6 ani nu auzise nimeni de mizeria asta.
Daca nu ai facebook, e mai bine.
Acum depinde si ce faci pe facebook, pierzi timpul aiurea sau iL glorifiezi pe Dumnezeu.
Sunt convins ca a existat omenirea si inainte de a aparea facebook-ul.Chiar din-ainte de a exista roata.Se pare ca dupa aparitia acestui facebook multi nu mai exista, pentru ca stau doar in fata monitorului si lasa sa treaca viata pe langa ei...
Uita-te la mine.Sunt vie si nu dau semne de nimic, chiar daca nu am facebook. Uneori, cand ii aud pe prietenii mei vorbind, ma face sa ma simt ca un specimen pe cale de disparitie(daca nu chiar disparut de pe unele continente).Ma face sa ma simt diferita intr-un mod bun.Nu am fost influentata de media, blah blah blah...Si nu ma simt data la o parte.Chiar deloc.Rareori mi se aduce aminte ca sunt diferita pentru ca nu am facebook, dar nu voi ceda niciodata.
Concluzia? Exist foarte bine, fara facebook!
Asta e trendul, mai ales la varsta noastra. Nu stiu nici un coleg, amic care sa nu aiba.
Adultii nu se iau in considerare
Cum adica adultii? Voi nu va considerati oameni mari? I-am spus intr-o zi unui pusti de 13 ani aici pe TPU ca este un copil si s-a suparat foarte tare.Mi-a demonstrat-o clar apoi prin mesaje.Cu niste vorbe intr-adevar de adult.A trebuit sa il trec la ignorati.
Eu sunt singurul care n-are:d ma simt bine si uite ca exist Mi se pare o mare ineptie sa spui ca nu existi sau ca esti "demodat"
E o prostie . facebook-ul o sa aiba aceeasi soarta ca si hi5.peste cativa ani o sa apara ul alt site de socializare si facebook-ul o sa fie uitat. si nu conteaza daca ai facebook sau nu.asta e parerea mea
Facebook este un site de socializare, cel putin asa a fost la inceput.
Acum s-a mai adaugat cate ceva, de toate, aplicatii, jocuri, etc
Cred ca timpul pe care il petreci pe facebook poti sa-l investesti in altceva.
Nu spun sa nu stea pe facebook, dar controlat pentru ca odata ce ai intrat cu greu mai iesi din acele pagini si profiluri,, bla,, bla
Daca nu ai facebook nu existi pe,, facebook'' si pe internet cum zic altii
Ceau
Buna,parintii nostri n-au crescut cu facebook-si sunt mai bine decat noi-facebook -e doar un stres in plus.
FesaLuca întreabă: