Nu s-ar intampla nimic, poate ca s-ar citi mai multe carti si nu ar mai fi asa multi tineri someri[multi prefera sa isi ocupe timpul la pc si sa i a somaj de la stat]
Psihologic multi ar intra in depresie, vor simti anxietate, neliniste.
Personal, as citi mai mult decat o fac.
La nivel economic, cultural, si social? Dar mai ales economic-HAOS!
Internetul ma ajuta, si cartile de asemenea.TV-ul nu ma intereseaza.Bineinteles,puteai sa spui "televiziunea", dar in fine, tot aia e.
Multi spun ca vom descoperi "viata reala". Bullsh*ts! Ei deja depind de viata reala, de aceea spun asta.
Am gasi carti prin biblioteci si vreme de vazut cu prietenii...n-ar fi chiar rau zic!
Unii dintre noi ar descoperi, altii ar redescoperi, viata reala.
Cu siguranta am avea multe activitati, ne-am intalni cu prietenii afara, nu pe retele de socializare, am iesi la un biliard, nu la "pool" pe mess.
Ar trebui, de asemenea, ca elevii sa redescopere cartile pentru a-si face temele.
Dacă nu ar mai exista televizoarele şi internetul lumea ar fi mai liberă să citească o carte, să petreacă mai mult timp în aer liber, să facă sport.
Până la apariţia internetului nu exista om care să fie aşa dependent de televizoarele şi internet ceea ce este nociv.
Ar fi (ar trebui sa fie, cred) mai bine, strabunicii traiau bine si fara toata tehnologia asta
Probabil nu ar mai fi atata prostie si nu ne-ar mai manipula nimeni prin tv, internet etc.
SoEasyy întreabă:
Ruddy_2272 întreabă:
User252426 întreabă: