Nu trebuie sa te iei dupa ce intampini in acea zi, ci dupa cum ti-e sufletul daca rade sau plange... Nu trebuie sa iei in seama ce depinde de altii, ci numai de tine. Nu masura fericirea, decat in lucruri marunte si ai sa vezi cat adevar este in asta; mai stiu ca poti si ca te vei invinge pe tine insuti; trebuie insa si sa stii sa valorezi micile victorii. Infrunta viata sa stii, pentru ca poti! si nu uita ca suntem in trecere pe acest pamant, deci iarta,
mereu. Cu bine, Lucien.
Starea mea generala e mereu influientata de starile altora.In fiecare dimineata ma trezesc cu o stare buna dar pe timpul zilei se mai modifica
Ce bine de voi, pe mine m-a injurat unul azi-dimineata n-am mai fost buna toata ziua.
Depinde de problema....se poate sa ma tina si zile intregi...sau poate imi trece in cateva ore
Uneori ma simt mai bine... Dar uneori se pastreaza starea pana la sfarsitul zilei...
De obicei ajung extenuata la scoala si plec de acolo cu o energie debordanta. Asta pentru ca trebuie sa se intample ceva amuzant care sa-mi aduca pofta de viata. Si chiar daca nu se intampla tot gasesc eu motiv de ras(proful se ia de un elev ca a chiulit, un coleg se cearta cu altul, imi pica mancarea pe jos, etc)
Buna!
Depinde de situatie. dar totusi incerc sa imi revin si sa fiu vesela cat mai mult
Buna! Daca nu incep ziua asa cum trebuie, ma rog la Dumnezeu sa ma ajute, cu voia Lui, sa trec peste starea/starile respective. Este cea mai buna solutie, pe care un om o poate avea la indemana, in orice circumstante s-ar afla!
De cele mai multe ori daca imi incep ziua prost, sau sunt trista de dimineata asa o duc toata ziua...nu reusesc sa scap de starea de dimineata decat daca se gaseste cineva sa ma inveseleasca... dare are mult de munca cu mine .
Dacă nu încep bine ziua trebuie să îmi revin pe parcurs pentru că mai sunt oameni care depind de mine şi este greu pentru ei să mă mai suporte dacă nu sunt bine dispus.
Depinde de ce nu incep ziua ca brio.
Daca e o problema grava clar nu sunt bine dispusa toata ziua.
In caz ca e o problema minora uit.
Si oricum nu ma gandesc tot timpu la acea problema, din fericire se gaseste cineva mereu sa ma binedispuna
Si faptul ca un bou isi etaleaza vocabularu de mahala... n-ar trebui sa te prostdispuna
Numai bine!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă: