Dacă cumva poza pe care ai afișat-o este a ta, ar exista o explicație, care se rezolvă la endocrinolog.
Daca poza pe care ai afisat-o este a ta, si Daca ti-as da clipul de unde provine poza mea de profil s-ar putea sa ai probleme cu inima.
https://www.youtube.com/watch?v=Sz3LtbDXPWQ&ab_channel=cradleoffilthVEVO
Dar greseala este a mea, am formulat putin ambigu intrebarea : Nu am spus ca nu ma intereseaza fetele pentru o noapte. Ci am spus ca ma simt dezgustat de ideea de a fi intr-o relatie.
A fara sparare dar aceasta intrebare trebuia sa o ti pentru tine la multi le-ai cam dat de gandit cu asta.
Sunt oameni care te vor judeca gresit .......cred ca intelegi la ce ma refer.
Dupa ce analizezi conditia ta, iar rezultatul nu corespunde asteptariilor minime ale fetelor sau ai sanse numai la cele mai respingatoare, grase, proaste ->dar si pentru astea trebuie sa te sacrifici si sa te schimbi dupa placul lor... Poate e mai bine a sta Singur.
Ehh nu e problema probabil tu vrei doar sex si te simti bine asa! sau poate esti atras de barbati desi nu cred
Nu este nimic ciudat. Poate nu ti-ai dat seama de orientarea ta sexuala. Incearca sa descoperi orientarea ta sexuala si indiferent de raspuns nu e nimic ciudat.