NOname
| NOname a întrebat:

Daca nu v-ar conveni ceva la persoana iubita, ati incerca sa schimbati la ea acel lucru?
(Nu vorbim de vicii: droguri, alcool, etc.)

68 răspunsuri:
| Biu90 a răspuns:

Normal ca as incerca sa schimb si daca iti doresti cu adevarat si persoana respectiva te iubeste vei si reusi

neluL
| neluL a răspuns:

Si daca vrei sa schimbi acel ''ceva '' si lui nu-i convine...ce faci? Te adaptezi dupa el? In principiu poti schimba orice la o persoana (in afara de anii care au trecut) daca exista dragoste si daca acel ''ceva ''este o schimbare in bine pentru amandoi.

| whatevernvm a răspuns:

Nuhappy Daca iubesc persoana respectiva o accept asa cum e si daca intr`adevar o sa observe ca nu imi convine respectivul lucru( ar observa asta adica ar tine la mine) s-ar shimba singurhappy

| cristinaandreea_5154 a răspuns:

Aminnteste-ti cat de greu e sa te schimbi pe tine insuti... apoi mai fa o analiza si vezi daca poti sa schimbi alta pers... daca reusesti ma bucur :*

| Vizitiul a răspuns:

Cand am intrat intr-o relatie cu ea, am vazut ce si cum, nu? Daca nu-mi convenea ceva, nu intram, nu? Odata intrat, nu mai am ce schimba. Io cred ca intr-o relatie de iubire trebuie sa vezi calitatea si-n defecte. Se presupune ca iubim partenerul intrutotul, cu bune cu rele. Nu putem cere perfectiune.

| Mariiaaa a răspuns:

Nu l.as schimba eu.I.as spune cea ce nu i.mi place si s-ar schimba el din propia initiativa

| ioanaioana a răspuns:

As incerca sa schimb dar cu frumosu, adica i-as explica cat de frumos pot(ca sa nu se simta jignita persoana)ce nu-mi place la acea persoana

| GaBBiii a răspuns:

Buna!
Da,as schimba.dar daca e ceva grav si nu se poate l-as accepta asa cum e pentru ca il iubesc.
Pa, pa.

| petru a răspuns:

Cristos a Inviat!

Raspunsul pretinde/implica o alta intrebare Tainica:
"Oare daca cu toate stradaniile ar ramane aceiasi ai renunta, indepartandu-te?"
petru borodi/Cluj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu se naște perfect. Apoi, dacă ne-ar conveni absolut totul la persoana iubită, parcă ar fi prea multă armonie care se transformă în plictiseală, apoi rutină, apoi disperare că sentimentul s-a dus și parcă e prea bine.
Dacă e ceva care îl afectează pe el și sunt sigură că e așa, nu cred că m-aș băga. L-aș avertiza că nu e bine și îl las în pace să vadă pe pielea lui, să învețe ceva dintr-o experiență. Cu toate că m-ar durea să fac asta, trebuie.
Dacă e ceva care m-ar afecta pe mine, aș sta să mă gândesc. Poate, dacă ceea ce face el e corect și e spre binele nostru, al meu sau al lui? Dacă eu sunt de fapt cea cu problema?
Dar dacă sunt sigură că e ceva care îmi face mie rău, îi explic care mi-e supărarea și cu ce mă deranjează. Să vedem dacă va înțelege sau nu. Dacă va avea chef de ceartă, ignorarea nu va merge. Voi încerca să fac o comparație cu ceva care l-a marcat și defectul lui, știu e un gest extrem (de) urât dar țin și la mine.

| cannabiss6 a răspuns:

Depinde de gravitate; în general da.

| eu17 a răspuns:

Stii ai spus "persoana iubita" in mod firesc treci de micile defecte pe care le are, poti incerca sa ii semnalizezi usor ceea ce crezi ca nu-i ok, daca va simti ca ai dreptate se va modela dupa cum crezi tu ca ar fi ok, dar nu te astepta la schimbari bruste, dai timp. fiecare trece prin perioade complicate, omul, ciudat dar se schimba. Incearca sa-l intelegi. Stii se spune ca iubirea tine de faptul ca 2 persoane pot sta alaturi fara a spune nimic unul altuia fara ca vorbele sa fie necesare. ( idealist nu?laughing ) Sa fii fericita!

| DMV a răspuns:

Atata timp cat nu e o schimbare de sex...

| Robert92 a răspuns:

O iubesc, deci iubesc totul la ea.Deci raspunsul meu ar fi nu,evident.I-as spune ca ma deranjeaza, poate, dar nu i-as sugera niciodata sa se schimbe pentru mine.

| cristian_4833 a răspuns:

Depinde de tine insuti cum e haracterul tau. persoana iubita poate sa faca ceea ce nu iti convine dar e pentru binele tau. mai intii trebuie sa te gindesti poate tu insuti faci ceea ce nu-i convine persoanei iubite dar crezi ca persoana iubita face ceva ce nu iti convine.concluzia mea este ca sa t gindesti bine inainte ca sa infaptuiesti fapta gindita

| insanityana a răspuns:

Cand iubesti iubesti asa cum e ce iubesti, nu schimbi nimic. N are nici o relevanta...cum sa schimbi ce iubesti? Ptr ce ai mai ajuns in situatia in care sa spui 'te iubesc'? Cand te indragostesti iubesti defectele persoanei in sine...calitatile oricine le poate iubi.

| bbianca22 a răspuns:

Da daca mar deranja dachiar leas schimba

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună, @NOname! Nu eu ar trebui să schimb ci el, draga mea. Totul se bazează pe dragoste, respect și nu în ultimul rând pe comunicare. Eu doar i-aș sugera, cu tact ce mi-ar plăcea să modifice... Din experiență îți pot spune că funcționează atâta timp cât și eu sunt deschisă la cererile lui (poate că și el ar vrea să schimbe ceva la mine- de exemplu nu-i place părul roz) și de ce nu, dacă relația se bazează pe încredere. Dacă relația e trainică și partenerii au încredere unul în celălalt, schimbare este mai mult decât posibilă.
Să ai o zi cu zâmbet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,in orice relatie, intelegerea intre parti, conteaza cel mai mult.As incerca sa-i explic unde greseste,ce nu este normal, as discuta orice problema pentru a nu trai in minciuna la infinit. Minciuna, neintelegerile de orice natura duc la distrugerea unei relatii.Numai bine.

| BonnieSweet a răspuns:

Da.as incerca. Iasi spune persoanei iubite ce nu imi place, ce ma "deranjeaza" la ea si poate o sa gasim o cale sa fie totul bine. Dar daca nu vrea sa se schimbe o sa inteleg asta si o sa ma adaptez situatie.

| ElyK20 a răspuns:

Nu pot spune ca, chiar as incerca sa-l schimb, ci doar i-as spune ca acel lucru nu-mi place, iar restul ramane la latitudinea lui.

| eumha a răspuns:

Eu cred ca daca esti cu el ai stiut de la inceput de problema lui:d
si daca il iubesti il accepti asa cum e el nu incerci sa il schimbibig grin

| SunShine_5894 a răspuns:

Depinde de ce anume vrei sa schimbi, poti schimba de exemplu un comportament, probabil dar nu un caracter.Eu zic ca daca nu esti multumit de persoana aceea asa cum e nu are rost sa te implici daca nu poti trai cu defectele sale. Pe mine a incercat sa ma schimbe cineva si nu a reusit si ne-am despartit, acum zice ca m-ar accepta asa cum sunt, eu insa l-am aceptat asa cum e fara sa doresc sa se schimbe desi nu era perfect nici el.

| Mihaela_8091 a răspuns:

Nu stiu de astea laughing

| INSOLINYO a răspuns:

Eu m-am îndrăgostit de ea văzându-i imperfecțiunile și perfecțiunile. De aceea cred, personal, că nu i-ași schimba nimic. O iubesc așa cum e, la fel și defectele!

| Larisa a răspuns:

Nu as incerca.nu ai cum sa schimbi oamenii fara voia lor, in schimb as avea o discutie deschisa in care i-as explica ce ma deranjeaza si i-as propune sa cautam impreuna solutii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, dabig grin

| danyela_7432 a răspuns:

In primul rand asi vedea ce nu-mi convine si i-asi spune cu tandrete fara sa supar ce nu-i bine si sa incercam impreuna sa schimbam acel lucru

| Deny1333 a răspuns:

Nu. Aşa cum nici mie nu mi-ar conveni ca cineva să încerce să mă schimbe după bunul plac, mai ales persoana iubită; presupun că nici lui nu i-ar conveni.
Cu bune, cu rele; ar conta doar că suntem împreună.

| mattjohn a răspuns:

Doar as incerca sa-i sugerez. Daca nu vrea, n-am cum s-o oblig.