Nu pe ei sa te razbuni, pe el poate desi nu ajuta la nimic, ca el e de vina, el te avea prietena si el a decis sa se duca cu ea, ea nu are nici o vina, ce vina are ea ca el a acceptat?
El trebuia sa zica nu.
Nu or sa se simta gelosi deloc, o sa-si vada de treaba lor.
De ce sa nu te astepti de la ea, daca il placea, ea a incercat, de el depindea totul.
A, daca-l lua cu forta ea pe el fara sa vrea el, atunci era ea de vina, altfel nu.
De ex daca stiu ca una are gagic sau sot, eu incerc! Nici nu ma int ca are sau nu partener, daca ea accepta, atunci e clar ca ii e bine daca accepta si atunci ma bucur ca-i fac si ei un bine, daca nu accepta aia e.
De ce m-ar interesa pe mine de partenerul ei?! Ce ma doare pe mine? Eu imi urmez interesul, ei sa ii pese ca ea e intr-o relatie, si deci ea decide.
Ai luat gunoiul Cristinei, nu un diamant rar. Dacă te vei răzbuna vei deveni ca el. Îți înțeleg dezamăgire si suferința. Fruntea SUS si mergi mai departe
Nu sufăr după el doar ca na, cum am zis și mai sus, totuși 5 luni... Iar ei sa nu se aleagă cu nimic, eventual el pentru ca practic Cristina n a făcut nimic
Ce pretenții ai?
Ai început să povestești cum ți-ai mințit prietena "eu îl placeam dar nu am zis nimic" și acum îi reproșezi că și ea a făcut la fel?
"Cristi" cum i-ai spus tu, nu e un obiect care e în posesia ta sau în posesia ei. E un om liber, alege să stea cu cine vrea, cât vrea.
Nu e obligat să dea socoteală nimănui.
Deci, vrei să te răzbuni pentru că ce?
Nu am mințit-o, pur și simplu nu i-am zis, nu e ca și cum m-a întrebat dacă e adv sau ceva și am negat, nu? Deci nu am mințit
Da, i-am și zic ca e liber sa faca ce vrea dar totuși, mi se pare aiurea faptul ca o plăcea când eram împreună și stătea cu mine pentru ce? Iar ea?
Să știi că și minciuna prin omisiune tot minciună e.
În al doilea rând ar trebui să fi bucuroasă că ai scăpat de el.
Un tip atât de instabil nu ar fi fost deloc ceva bun pentru tine.
Andrei1903 întreabă: