| Karinakari99 a întrebat:

Dacă o cunostinta de care ma simt apropiată și care pretinde că ține la mine (dar cu care ma văd rar) nu îmi zice la mulți ani când e ziua mea, ar trebui să mă ingrijorez? Într-adevăr se comporta extrem de frumos cu mine cand ne vedem, insa mi se pare ca ceva nu e in regula. Persoana aceea poate vedea când e ziua mea doar pe Facebook. Este destul de activa si am vazut de multe ori cum le scrie altora.Eu am fost drăguță, am ajutat-o și am tratat-o mereu ca pe o persoană specială. Sunt convinsa ca merit un la multi ani din partea ei, eu nu am uitat-o niciodata.Eu cred că dacă a văzut că era ziua mea și s-a făcut că plouă înseamnă că e lipsită de bun simț. Altora cum le scrie mereu si mie niciodată? Cum se poate sa vada ca e ziua multor altor persoane mereu, dar a mea niciodată? Știu că se poate să nu vezi sau să nu observi că e ziua altora pe Facebook, dar asa in fiecare an? Am si vazut-o online de ziua mea.Credeți se face că plouă? Ar trebui să îi spun ceva de asta? Ce părere aveți?

2 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Incearca sa nu ii spui nici tu la urmatoarea ei zi de nastere sa vezi cum reactioneaza.

| gemeni6226 a răspuns:

Am parerea ca am patit asa cu cea mai buna prietena si cel mai bun prieten nici nu o data. Pina m-am ennervat si am bagat pe ambii la ignor.Totusi nu am vrut luna de pe cer nici stelele doar sa fiu atit sa stie cand mi-e ziua, eu niciodata nu uitam de ziua lor.