anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă o fată se îmbracă provocator, iar un băiat o vede și simte nevoia sa îi dea o palmă fund, o face și ea se enerveaza, e vina baiatului?

47 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Logic ca e vina baiatului. Indiferent de cum e imbracata fata/femeie nu ai niciun drept sa te atingi de ea fara acordul ei, mai ales sa-i dai o palma peste buci, nu suntem animale, totusi trebuie sa avem si noi autocontrol.

| dullcat a răspuns:

Exista chestia asta numita bun simt, care in mod normal te opreste din a atinge necunoscutii pe strada, si care te face sa nu judeci aiurea dupa criterii total irelevante.Nu stiu daca ai auzit de ea.

| StrongHeart a răspuns (pentru dullcat):

Si ce te faci cand chestia aia te-a parasit? Ingerul pazitor Te-a parasit. Esti singur cuc. Si femeia asta merge in fata ta de parca cere sa fie atinsă. Ce faci atunci?

| dullcat a răspuns (pentru StrongHeart):

Iti folosesti creierul, amintindu-ti ca poti ajunge la politie pentru hartuire.

Ok, poate ca ai dreptate.
Dar nu vezi vina femeiii in toata treaba asta? E total nevinovata?

De ce nu faci un experiment in care sa te imbraci mulat si sa mergi unde stii ca sunt persoane de alta orientare sexuala? Sa vezi ce frumos e cand esti atins fara sa vrei. Altfel observ ca nu esti capabil sa intelegi de ce e gresit, indiferent cati oameni iti repeta. Poate daca simti pe pielea ta cum e si devii scarbit, vei intelege. Spuneai ca ai un frate.Ai fi avut aceeasi perspectiva, oare, daca in loc de un frate te pricopseai cu o sora? Si stiai ca undeva acolo pe strada sunt sute din astia ca tine care abia asteapta sa o atinga?

N-ai nici cea mai mica idee despre cum gandeste un barbat

Imi pare rau ca gandesti asa

Ok.Daca simti nevoia sa ti-o bagi in tot ce prinzi, mergi la psiholog.Afla ca exista si barbati care se pot controla.E penibil sa profiti de cineva doar pentru ca nu poate riposta inapoi.Astia ca tine merita vreo cativa pumni in moaca si multe altele, dar aveti noroc ca fetele si femeile, in general, nu au puterea fizica necesara pentru asta.

Sa fiu sincer cu tine imi cam provoci greata.

Ce coincidenta, simt la fel. Sper sa iti gasesti iubirea vietii si sa primeasca din toate partile eticheta de parasuta pentru ca se imbraca in tricou si colanti, eventual sa fie si asaltata pe strada tot de astia ca tine.Sa vezi ce frumos e.

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Sper sa nu te indragostesti niciodata si sa ramai singura si trista pentru ca asta proiectezi in jurul tau. Te sarut dulce.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Apreciez grija.Afla ca am deja partener si urmeaza sa ne casatorim. Sper sa iti vina mintea la cap curand, pentru ca nu doresc sa am copii, mai ales fete, intr-o Romanie cu prea multi StrongHeart.

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Hai recunoaste. Nici nu ma cunosti. Nu stii cine sunt si cu ce ma ocup. iti place sa arunci cu noroi in altii, hai recunoaste.

| umbrax a răspuns (pentru dullcat):

Nu te mai preocupa sa I explici pentru ca nu înțelege, și tot ca el vrea sa fie ...cu o gândire toxica.are gândirea unui băiețel ce nu și poate controla hormonii, și ar da sa **** orice gaurica fără sa se gândească la persecuții. nu înțelege ca un om sănătos la cap, și mai ales un bărbat cu gândirea sănătoasă nu are gândirea pe care el o are ( cum ca femeile îs niște... și tot vina victimei este pentru ca un băiețel ca el nu își controlează dragonul )

| anonim_4396 explică (pentru umbrax):

Te rog sa elaborezi.
Ce te face sa crezi ca vreau sa subminez femeile?
Ce te face sa crezi ca vreau doar sa imi eliberez dragonul?
Doamne, Dumnezeule mare, fereste-ma de femei care gandesc asa.

| anonim_4396 explică (pentru umbrax):

De unde stii ca eu nu iubesc femeile? De unde stii ca ele ma fac fericit sau poate nu? Vrei sa stii ceva, nu ma fac fericit pentru ca mama mea a facut avort si o urasc pentru asta. Acum te rog nu ma mai judeca pentru ca asa iti place tie.

| relian a răspuns:

Dar a cui? O fi vina ta daca tot intrebi laughing sau a lu bunicata.Fiecare om se imbraca cum doreste, daca cineva se imbraca mai altfel, sau necorespunzator, are cine sa ia amsuri, politia este cea care se ocupa de ordinea publica, deci daca aia nu-i zic nimic ca se imbraca provocator, atunci niste in regula.

Al care ii da paleme ce spui, las bate numa in gura ca pe coasa laughing aia nu-s barbati is handicapati.
Si tu pui niste intrebari, era sa zic ceva acu, dar ma abtin laughing
Nu cumva esti cea care punea zeci de intreabri zilnic pe aici? Iti schimbi aprofilele ca ciorapii laughing Nu mai pune intrebari de astea fara nici un rost, pentru 99.99% din ce de pe aici intrebarile astea nusi au rostu. raspunsul la asa ceva il stiu si copiii de gradinita.

| Freya1 a răspuns:

Deși unii din generația asta nou sunt exagerați de vulgari sau nesimțiți, nu e ok sa atresezi pe nimeni.

Nici eu nu agreez sa vad toată ziua copile cărora le curg încă muci cu fundul pe afara, ce se dau femei fatale și după striga ca nu sunt respectate.Dar nu e ok sa le agresam sau atingem fără voia lor.

| Wr3nch a răspuns:

Da. Un barbat decent se controleaza.

| johnnny123 a răspuns:

Evident că este vina băiatului dacă se comportă ca un animal care nu-și poate controla impulsurile. Faptul că o fată se îmbracă într-un anumit fel nu este niciodată o invitație la hărțuire sau la agresiune.

Iar întrebarea se apropie periculos de mult de "logica" celor care afirmă că vina pentru viol o poartă victimele, nu violatorii.

| J0B0MAT a răspuns:

Evident că e vina victimei că a dat peste criminalul.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, e un dobitoc.

| Lioana a răspuns:

Clar ca e vina baiatului. Oricum s-ar imbraca fata nu are voie nici un baiat sa o atinga fara voia ei.

| FreddieM a răspuns:

Ești musulman?
Cheers

| anonim3247 a răspuns:

O fată nu se îmbracă provocator. Este impresia băiatului că ea e îmbrăcată așa. Băiatul dacă îi dă o palmă e vina lui.

| StrongHeart a răspuns (pentru anonim3247):

Ma crezi tampit sau ce?

| DeMicUnCălător a răspuns:

Vezi. Arabii nu se lovesc de situațile astea. lol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda si eu ma simt ca un rahat ca stiu ca am gresit, de 4 ore numai la asta ma gandesc. Dar asta am simtit sa fac. Am simtit sa-i trag o palma sa inteleaga cat rau imi face. Sa inteleaga dracului ca nu te joci cu sentimentele mele. Am vrut sa-i trag o lectie si acum ma simt foarte prost. Nu am vrut sa o jignesc, am vrut sa inteleaga cum ma simt cand sunt erect.

| Ganderoaica a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar fi bine să-i spui și ei ca iti pare rau de actiune, poate o să dorească să invete ceva din această experientă pentru viitor.

| anonim_4396 explică (pentru Ganderoaica):

Doamne ce mi-as dori sa ma cunosti. Sa cunosti ce om frumos si bucuros sunt. Nu ma mai judeca, baby ca nu sunt ce crezi tu.

| anonim_4396 explică (pentru Ganderoaica):

Mda si daca ea e o fata careia ii place ***?
Te rog, raspunde-mi te rog din suflet.
Ce ma fac daca fetei ii place dur? CE ma fac? ca eu nu am vrut sa o atac, dar ea a cerut cu fundul ei mare si frumos.

Acum depinde de tine, dacă nu-ți place dur nu accepți: decat sa intervina cand nu trebuie de sentimentul de anxietate de performantă...

Man, nu te judec, de o asa experienta stiu de la prietena mea.

| troleibuz a răspuns:

Bineinteles ca intrebarea e pusa de StrongHeart. Sinistru personaj.

| c4nd4leante a răspuns:

Evident ca e vina baiatului.

| umbrax a răspuns:

Fiecare fata/femeie are dreptul sa se îmbrace cum dorește asa cum noi ca baieti/ bărbați ne îmbrăcăm cum dorim... însă doar băiețeii au aceasta mentalitate și nu se pot abtine pe când un barbat are decenta de a se abține fără sa judece cum sa îmbrăcat femeia

| StrongHeart a răspuns (pentru umbrax):

De acord cu ce zici. Dar femeile sunt hoațe când e vorba de asta.
Le place să se imbrace provocator ca sa creeze probleme.
Le place sa fie acolo sus, Sa fie mandre.
Le iubesc din toata inima, dar de ce unele dintre ele ma incearca asa de tare?

| umbrax a răspuns (pentru StrongHeart):

Asta e doar mentalitatea ta... Dacă stai sa gândești asa atunci nu faci decât sa ți folosești instinctele animalice și cu o gândire nesănătoasă.Un om cu o mentalitate sănătoasă și ar vedea de trebuie lui și nu l ar interesa cu ce se îmbracă fiecare, pentru ca drept vb fiecare are dreptul sa se simtă bine cu hainele de pe el fără sa I fie teama ca este judecata și făcuta în toate felurile si cu teama ca va sari cineva sa o violeze doar pentru ca a ales ca în ziua respectiva sa poarte colanți și un tricou strâmt. Punete în locul respectivei și treci pe lângă unu cu gândirea ta.Cum te ai simți?

| StrongHeart a răspuns (pentru umbrax):

Nu m-as comporta ca o parasuta, orice ar fi.

| umbrax a răspuns (pentru StrongHeart):

E clar ce fel de persoana ești din raspunsurile date... Te numeri printre aia care violează victima pentru ca nu isi poate stăpâni balaurul și pe urma tot vina victimei este... O gandire de toată jena mai ales ca trăim în sec 21

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru StrongHeart):

Pentru că este legal și pentru că pot.

Răspuns utilizator avertizat
| Florazul15 a răspuns:

Normal

| pagliaci a răspuns:

Ce intrebare! Normal ca e vina lui, suntem animale? Doamne