Mda si daca ea e o fata careia ii place ***?
Te rog, raspunde-mi te rog din suflet.
Ce ma fac daca fetei ii place dur? CE ma fac? ca eu nu am vrut sa o atac, dar ea a cerut cu fundul ei mare si frumos.
Acum depinde de tine, dacă nu-ți place dur nu accepți: decat sa intervina cand nu trebuie de sentimentul de anxietate de performantă...
Man, nu te judec, de o asa experienta stiu de la prietena mea.
Logic ca e vina baiatului. Indiferent de cum e imbracata fata/femeie nu ai niciun drept sa te atingi de ea fara acordul ei, mai ales sa-i dai o palma peste buci, nu suntem animale, totusi trebuie sa avem si noi autocontrol.
Dar a cui? O fi vina ta daca tot intrebi sau a lu bunicata.Fiecare om se imbraca cum doreste, daca cineva se imbraca mai altfel, sau necorespunzator, are cine sa ia amsuri, politia este cea care se ocupa de ordinea publica, deci daca aia nu-i zic nimic ca se imbraca provocator, atunci niste in regula.
Al care ii da paleme ce spui, las bate numa in gura ca pe coasa aia nu-s barbati is handicapati.
Si tu pui niste intrebari, era sa zic ceva acu, dar ma abtin
Nu cumva esti cea care punea zeci de intreabri zilnic pe aici? Iti schimbi aprofilele ca ciorapii Nu mai pune intrebari de astea fara nici un rost, pentru 99.99% din ce de pe aici intrebarile astea nusi au rostu. raspunsul la asa ceva il stiu si copiii de gradinita.
Deși unii din generația asta nou sunt exagerați de vulgari sau nesimțiți, nu e ok sa atresezi pe nimeni.
Nici eu nu agreez sa vad toată ziua copile cărora le curg încă muci cu fundul pe afara, ce se dau femei fatale și după striga ca nu sunt respectate.Dar nu e ok sa le agresam sau atingem fără voia lor.
LisaJulie întreabă: