Depinde, daca v-ati certat din ceva sau e un caz de "bullying". Daca e doar un fel de a te teroriza si a face misto de tine, schimba-ti atitudinea, apuca-te de citit carti de motivationare, prima slabiciune sa ii zic care o observi la un om, nu e fizicul sau mai stiu eu ce, e caracterul, si asta face tot, prin caracter iti impui respectul, nu permite nimanui sa se creada mai presus decat tine.
Și dacă vine după tine?
Până și în baia băieților de la școală?
Iar pee diriginta o doare in c*r?
Nici chiar aşa - doar n-o fi vreun terminator!
UnNimeniAltul are dreptate, a intrat peste mine la baie cand nu aveam nici o treaba cu ea, efectiv faceam ce face un om cand merge la baie... dadea cu picioarele in usa sa o doboare...si cand am iesit navalea la mine razand ca ce fac la baie, sunt un tip mai rusinos si nu stau la pișoarele acelea si intru in cabina pentru treaba mica, a inceput sa urle prin liceu ca eu fac nevoie mai grele acolo, wtf?!?
=| pana la urma am ramas si cu treaba nefacuta...
Ce îi poti face unei asemenea personalitati oribile...
Bine ca nu eram la acele pișoare ca poate ma si lua de ×+÷+))
O prinzi de maini si o imbratisezi strans, si nu ii dai drumul pana nu-ti promite ca se potoleste.
Ea furioasa fiind nu o sa vrea, deci e o razbunare buna.
Depinde de situatie, poti incerca sa o opresti, sa o tii de maini daca e nevoie pana se calmeaza.
Incearca si ocoleste-o.
Aici nu mai tine de politete, e lipsa de respect din partea ei si instigare la violenta. Nu esti un maimutoi cu siguranta cu care se poate "juca" ea cum vrea.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: