Stai liniştită, dragă! Decât să fumezi în spatele blocului sau să stai cu orele pe mess, mai bine bucură-te de copilărie, fă ceea ce-ţi place!
Dacă îmi place până acum să mă dau în leagăn şi să fac castele de nisip, oare mai sunt copil?
Bună.
Este un mod de relaxare pentru tine și invenție pentru construirea de castele de nisip. Se fac și concursuri privind cele mai mărețe castele de nisip.
Datul în leagăn poate ajunge și sport extrem!
Deci... unde este problema, că eu nu o văd deși vederea până acum o am bună!
Pa, pa.
Eu nu cred ca esti dusa cu pluta in niciun caz.Stii si tu, e vorba aia,''dai in mintea copiilor''. Oricine poate sa pateasca asta, si uneori poate fi si mai accentuata chestia asta.Presupun ca la tine e mai pregnant caracterul acela copilaresc, se numeste ludic.Nu cred ca te poate critica cineva pentru ceea ce faci tu, daca acel ceva iti place.De dat in mintea copiilor nu stiu daca ai facut asta, poate ca doar iti place sa te comporti mai copilareste.Pace!
Sa te dai in leagan nu e copilaresc. Sa fii tu insuti, sa poti sa te distrezi facand ceva ce altii nu au curajul sa o faca pentru ca vor sa isi protejeze "imaginea", chiar daca ar vrea sa o faca de multe ori iti aduce titlul de copil imatur. Eu de exemplu am si inceput sa dau din cap, sa urlu si sa dansez in cel mai aglomerat loc din oras (aratam unor prieteni cum dansa un maniac mai demult ) si eu chiar ma distram...dar datorita faptului ca toata lumea se holba la mine (minim 150 de oameni au crezut ca am innebunit si asteptau sa fac spume probabil), prietenii mei crapau de rusine si or inceput sa mearga mai departe
. Cum ziceam, leaganul nu e copilaresc, si eu m-a dat, si sora mea se da (16 respectiv 27 de ani); nu ar trebui sa iti fie rusine ca iti place asta...e de-a dreptul penibil. Cat despre facut castele din nisip, sculptura in nisip e o arta, si e practicata de persoane de toate varstele. Poti face orice te distreaza fara sa iti fie rusine. Eu de ex ma uit la desene, si nu imi e rusine (desi majoritatea incep sa rada si se considera prea maturi). Eu nu ma consider, si sunt mandru sa recunosc ca imi place sa ma joc, sa urlu, sa cant (desi sunt complet afon), sa dau din cap si sa ma uit la desene. Si ce? Fii tu insuti, si fii mandru de ce esti xD
Eu am 15 si ma dau in leagan.
Nu, nu are nimeni dreptul sa te critice. E frumos sa fii copil, intr-adevar trebuie cateodata sa fii si serios si sa gandesti mai matur sa zic asa. Insa poti sa faci ce vrei, e viata ta. Doar nu iti va da cineva amenda ca te dai in leagan sau ca faci castele de nisip.
Nu nu ai dat in mintea copiilor daca tie iti plac aceste jocuri nu trebuie sa te lasi de ele sau sa nu mai iti placa pentru ca zic altii ceva inca nu esti nici matura si nici imatura esti la varsta cand nu intelegi prea multe lucruri asa ca daca iti plac aceste jocuri sa iti placa si in continuare...si nu sunt numai pentru copii sunt si pentru adulti si pentru adolescenti jocurile astea asa ca nu iti face griji nu asculta sfaturile altora
Eu am 18 ani si tot ma dau in leagan, ce are? si in plus ma uit si la desene tot si jerry scooby doo
Draga Jelli, leaganul este o metoda excelenta de relaxare, atat pentru tine cat si pentru mama ta! :)
Tocmai mama mea a luat un leagan la tara deoarece a expermentat comfortul acestuia la niste cunostinte.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
(desigur, pretul variaza intre 100-1000 RON )
Daca nu, atunci poti improviza :)
Nu inseamna ca esti imatura sau "dusa cu pluata". Tu esti doar mai copilaroasa, intr-un fel te desparti greu de copilarie. E ceva normal. Multi se maturizeaza mai...greu. Nu e ceva de care sa-ti fie rusine, o sa treaca si asta cu timpul.
Nu, nu are nimeni dreptul sa te critice.
sunt niste jocuri care iti plac si ai dreptul sa la faci.
sunt oameni si de 20 de ani care se dau in leagan.
si mie imi place mult sa ma dau in leagan, si tot felul de chestii din astea.
Daca cineva te critica sau iti spune ceva, u il baga in sema si ai sa vezi ca inceteaza.
Jelli, sper ca iti sunt de folos sfaturile mele.:*
Buna! Eu nu te consider dusa cu pluta.si eu am 13 ani si ma dau cu rolele, cu leaganul...mie imi place...nu trebuie sa asculti ce zic altii pentru. ca trebuie sa facem ce vrem nu sa ascultam de altii, suntem copii ne place sa ne distram
Un copil normal de 14 nu se mai da in leagan pentru ca isi vede de viata, dar de tine ce sa zic nah
Stai linistita, sunt si tineri de 20 si ceva de ani carora le place sa se dea in leagan si sa construiasca castele de nisip cand sunt la plaja,chiar sa se uite la desene animate(fara a fi parinti,bineinteles).Nu este nimic iesit din comun, sunt mici distractii care nu prea tin cont de varsta(sau nu intr-o mare masura).In orice caz, la varsta de 14 ani sunt mai mult decat normale.Tu,fiind adolescenta,nu ai chiar nici-un motiv sa-ti pui astfel de probleme,traiesti o perioada foarte frumoasa a vietii, o perioada unica, de care trebuie sa te bucuri la maximum.Parerile celorlalti nu trebuie sa te influenteze in nici-un fel in cazul in care sunt negative(si neintemeiate, desigur), nu-ti merita atentia.Numai bine.
Multumesc pentru raspunsuri.
Am pus aceasta intrebare deoarece imi doresc mult un leagan in curte. Mama nu vrea sa imi puna. De fiecare data cand o rog imi spune: "esti mare, in leagan se da sor-ta de 2 ani, mai esti tu de chestii de bebici?"
Voiam sa vad daca are dreptate. Spre fericirea mea, n-are .
Salut! Eu una nu te consider dusa cu pluta...si eu am 14 ani si ma dau inca in leagan, imi place mult. Persoanele te pot critica deoarece e o tara libera. Dar tu nu trebuie sa bagi in seama vorbele din jurul tau. Cui nu'i place sa nu se uita, si gata. Suntem inca copii la 14 ani si trebuie sa ne traim copilaria asa cum vrem, nu cum spun altii. Sper ca ti-am dat incredere in tine si spor in continuare la leagan si la castele. Gandeste-te ca nu esti singura care face aceste lucruri. Te pup! Funda!
Salut, si mie imi place sa ma dau in leagan, nu e ceva iesit din comun sau copilaresc. In ce priveste castelele de nisip, cred ca ai un talent intr'o privinta anume. Poate in viitor vei deveni arhitect, sau designer. Fiecare e liber sa faca ce vrea, nimeni nu judeca hobby'urile, si nu ai de ce sa te ingrijorezi.