Se considera ca nu e o persoana materialista și nici invidioasa, deci da e un om cu un caracter bun. Suflet nobil poate fi chiar mai mult de atât, sunt persoane care se pot sacrifica pe ele pentru binele altora
Ma indoiesc ca tine de suflet nobil sau nu.
Tine de personalitate... ca sa zici ca ai un suflet nobil cred ca e nevoie de ceva mai mult decat de lipsa de invidie.
Cel mai probabil, însă astfel de oameni sunt folosiți și aruncați la gunoi și din păcate nu mi-e străin sentimentul, dar eu prefer sa fiu un nebun fericit in propria-mi bula, sperând ca voi găsi astfel de oameni si eu la rândul meu
În primul rând, "a avea suflet nobil" înseamnă pentru fiecare ceva diferit. Pentru unii s-ar putea să însemne "a fi altruist", pentru alţii "a fi smerit" etc. Nu există o definiţie universală.
În al doilea rând, nu contează atât de mult faptul că se bucură de bunăstarea altora; ce contează cu adevărat este să fie mulţumită de bunăstarea ei proprie.
Mda, e pe aproape! Mai bine spus are un caracter frumos.
De exemplu eu nu am asa ceva, ma enervez si injur printre dinți cand vad bunastarea unora si stiu ca si-au obtinut banii prin coruptie sau furt, sau inselatorie.