anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o persoana mai tanara ii spune o alteia de 30 de ani " tu nu ti-ai prea trait viata, nu?! " - la ce aspecte ale vietii credeti ca facea aceea persoana referire? Adica, pana la vastra de 30 de ani ce ar trebui sa "bifezi" pentru a putea considera ca ti-ai "trait viata "?
Sau ce anume, ce aspecte ale vietii unei persoane de 30 de ani i-ar putea face pe cei din jur sa creada ca aceasta nu si-a trait viata? Care credeti ca sunt aspectele OBLIGATORIU de bifat pana la vastra de 30 de ani pentru a putea fi considerata o viata traita?

Si o ultima intrebare! ( doar pentru cei care se incadreaza in categoria de vastra 25- 30 de ani sau peste... )
Cum ati aprecia calitatea vietii voastre pana in acest punct si de ce?! Ce aspecte ale vietii, trairi etc... credeti ca poate face o persoana de peste 25 de ani FERICIT/A?

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

La ceva **** degenerat gen petreceri, sex, alcool droguri si aruncat banii aiurea pe vacanțe tembele. Asta înseamna "sa-ti traiesti viata" pentru oameni.

De ce ti-ar pasa daca iti zice cineva asta? Prost sa fii sa te lasi influentat de parerea altora. Traieste-ti viata asa cum vrei si preferabil înțelept si cu gandul la viitor.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Răspunsul la întrebarea asta diferă foarte mult de la o întrebare la alta. Că ce face pe X fericit nu înseamnă că face și pe Y fericit în viața.

Daca mie îmi spune un tinerel că nu mi am trăit viața până la 30 că nu am umblat din femeie în femeie și din bar in bar nici nu ii dau atenție.

| Freya1 a răspuns:

Nu avem de unde sa știm exact la ce s-a referit persoana respectiva.Din perspectiva mea, expresia cred ca se refera la distracție, relații, experimentare etc.
Nu sunt de acord ca e obligatoriu, dar majoritatea se gândesc ca pana la 30 de ani trebuie măcar sa fi mersi de câteva ori prin cluburi, sa consumi alcool, sa combini femeie/bărbați, sa ai unul/doua conflicte etc.

Eu am 28 acum, dar într-adevăr în adolescenta am trăit destul de intens.Ieseam în cluburi,ma distram,consumam alcool,am avut relații (nu intime cu nemiluita, relații de dragoste de adolescenti), m-am mutat de acasă și mi-am început viata pe cont propriu, nu am ascultat de ai mei, m-am certat cu ai mei, m-am apucat de fumat etc.
La scurt timp m-am potolit când mi-am dat seama ca toate aste sunt niște rahaturi.Adica experiente de viata, dar nu benefice.
Am găsit pe cineva ok fata de care am dezvoltat sentimente reale și care la rândul lui a dezvoltat fata de mine sentimente reale și în curând o sa am starea civila și un copil.

| AdioTPU a răspuns:

Poate că acea persoana mai tânără consideră că cea de 30 ori nu s-a distrat suficient ori nu și-a întemeiat o familie. Pentru unii a-și trăi viața înseamnă a se distra, a avea mai mulți parteneri. Depinde cum vede fiecare. Nu există aspecte obligatorii, fiecare își trăiește viața cum vrea nu după anumite tipare impuse de societate.