Daca te injura intr-o limba straina, provoaca-l! Astfel iti imbogatesti vocabularul/inveti notiuni de baza in limba respectiva. Daca te injura pe limba ta, poti vedea cam cat talent are, sau, poti utiliza acea magnifica inventie rosie de se cheama "ignore".
Educat ar fi sa il ignori, nu? EEee... ia uite ce needucata m`a facut pe mine mama
Fac ce imi vine.. dupa toane
Indiferent. La calculator toti sunt viteji, puternici si smecheri. Ce rost are sa te bagi in noroi?
Ii dai ignore...simplu...
q unii oameni chiar nu ai ce sa discuti...
mai ales ca se ascund in spatele pc-ului
pup
In principiu nu merita sa cobori la nivelul persoanei respective... Dar nici el nu are dreptul sa te jigneasca (in special fara motiv) si pentru asta exista de obicei butonul de "raporteaza un abuz" sau ceva de genu... si trimiti mail la cei care se ocupa de site... Si o sa ia ei o decizie in legatura cu persoana respectiva. Sau s-ar putea sa ai optiunea de a nu mai primi mesaje de la persoana respectiva.
Nimic! ce crezi ca i-au toate "gastele "in seama! oricum parerea lui (ei) nu are valoare pentru mine!
Daca te consideri suficient de jignit, il ignori. Daca mai vrei jigniri ii dai apa la moara injurandu-l. Atat de scurta-i viata asta...si atat de multi au vreme pentru rautati...incat nu merita sa le dai satisfactie.
Ii dai ignore si atat. Nu se merita sa iti toci nervii cu toti idiotii, cocalarii...
Cand ma jigneste...imi place sa fac misto de persoana respectiv si ma amuz pe seama lui.de obicei dupa ceva timp dupa ce ma tine la curent cu cele mai tari si mai smechere injuraturi ii zis sa revina maine k azi am ras destul... dar daca am o zi proasta ii spun sa se duca sa umble cu aia mici pentru ca e clar k nu am cu cine vb si intai de toate sa invete respectu si bulina rosie...pacat k bulina aia nu o pot folosi decat o data pe o persoana.ar vrea so folosesc de 10 ori )
Pur si simplu nul bag in seama din momentul care ma jigneste...nu are rost sal jignesc si eu...
De obicei ma enervez, ma consum, povestesc cuiva apoi depinde de situatie: il ignor daca stiu ca "n-am cu cine ma" sau ii dau un mesaj inteligent "a la mine" fara injuraturi cu toate ca ma indoiesc ca o sa inteleaga ceva din el.
Sau incerc sa ii aduc argumente - nu sunt cum ai spus ca sunt- dar asta foarte rar...doar daca mai vreau sa tin legatura sau sunt nevoita sa tin legatura cu persoana respectiva.