Ai niste gânduri ale de copil nebun nu e zoofilie, este compasiune, iubire nu atracție.
De unde știi că e despre mine?
Cred că am întrebat clar la modul general.
Plus că de unde știi tu că am animal de companie?
Cred că nu am spus treaba asta pe TPU.
Și chiar dacă e așa, de unde știi tu ce le fac eu animalelor mele? Poate le și violez. Ai tu idee, ce le fac eu lor, în casa mea?
Asta îți dai seama că e doar de amuzament negru, ca să nu o dau în depresie neagră, dar sper să nu ajung vreodată și la problema asta. Am ș-așa altele mai grave. Aia mai lipsea. Am întrebat chiar la modul general deoarece citeam ceva pe net, despre treaba asta și mi s-a părut creepy.
Ești nebună Mi-ai și zis că ai papagal logic că e despre tine. Iar ai pierderi de memorie? De ce mereu îți negi problemele? Tu nu ești conștientă ce probleme ai? Îndepărtezi pe toată lumea de tine de aia nu mai ai prieteni deloc! Ba mai rău îi faci pe alții zoofili și acuzi aiurea
tu de fapt îți proiectezi zoofilia pe care crezi că o ai asupra altora
De ce nu mergi la un psihiatru?
Ia-ți concediu că ai probleme serioase,nu mai judeci vad, ai nevoie de o pauza, de odihna, îți spun de bine ia o mica pauza, singura îți faci rău că îți stă mintea numai la prostii.
Ok, dacă ți-am zis că am papagali și am uitat, e ok, sorry, dar ești sigur/ă că vrei să-ți dezvălui identitatea pe TPU? Dubios.
Mai bine nu spui pe aici ce știi despre mine.
La psihiatru o să merg oricum, când tipa de la mine din oraș o să răspundă. ))
Cred că la noi în Călărași, nebunii pot ucide la greu sau se pot sinucide liniștiți că dacă suna psihiatrul să-i sesizeze că are probleme, moare dracu tot orașul. Să ne ferească barem God, să vină vreun țicnit de calibrul lui Dhammer sau Bundy la noi în Călărași, că va ucide tot orașul, iar psihiatrul de aici, va fi te miri știi prin ce țări exotice bând cokteiluri. )
De 3 luni mă chinui să dau de madam aia.
Îmi rămâne dacă nu să sun la unicul psihiatru rămas la mine în oraș și anume un bărbat.
Iar în București cred că am făcut deja 4 programări la clinici diferite, dar din cauza timpului nu am avut cum să ajung.
Dar tu alt sfat în afară de psihiatru mai știi?
Oricum dacă terapia de la psiholog și nu m-o ajutat, tu realizezi că niște pastile până la urmă nu or să facă minuni. Adică sunt niște pastile și atât.
Alea nu or să mă facă să pierd emoțiile/să nu-mi mai pese de ce cred alții despre mine/să nu mai simt frica, rușinea, umilința, ba chiar complexele mele de inferioritate, nu mă face să schimb părerea din că "oamenii sunt răi" în că "oamenii sunt buni" ba nici chiar să-mi schimb viața(adică din melc ce e lipit de asfalt și e călcat de toți în picioare, nu o să ajung vreodată tigru sau leu, pot doar printr-o singură variantă, dar aia ar însemna să-mi ucid și minima umanitate din mine, iar apoi să ucid pe capete, fără remușcări, fără resentimente, dar funny e că la cât de vinovată, rușinată și se sensibilă sunt, nici măcar nu o să mă pot bucura pe deplin după ce ucid, o să am veșnice remușcări și cu totul alte resentimente, și din contră o să fiu și mai ca dracu) deci oricum aș da-o, tot nu o potrivesc. Cert este că acum te înțeleg și mai bine atunci când te plângeai de colegii tăi.
Dar dacă te ajută cu ceva, pe mine mă calcă în picioare copii de clasa a III a, de 8, 9 ani, așa că, dacă de la niște copii, care se presupune că nu au traume mari și ar fi puri, nu mai vezi respect, tu ca adult mă refer, dar ce pretenții să mai ai de la un adult care e plin de probleme, defecte, frustrări și chiar complexe.
Deci eu una azi chiar te înțeleg perfect.
Poate rămâne valabilă invitația la știi tu ce.
Poate că în final, și știi tu ce, pentru unii tot God o îngăduie, poate ne salvează pe lumea cealaltă sau cine știe poate ne vrea pe noi acolo, ca să arătăm altora că iadul chiar există și să nu facă apoi ca noi, așa că hai să o facem.
Când găsești soluția, dă-mi de veste.
Nu uita că ești amica mea și nu vreau sa te las sa pieri! Sunt alaturi de tine,mereu voi fi! Sa nu uiți de asta! Dar termino cu tâmpeniile astea! Acepta-te așa cum ești,iubeste-te mai mult și nu te mai compara cu nimeni.
Am văzut și între țigănci care măturau pe strada că două erau unite și se luau de colega ei,probabil era diferită și de aia,nu știu dacă erau neamuri sau doar colege dar peste tot se întâmplă ca cineva sa sufere,sa fie luat de prost doar că e diferit! Daca nu te simți bine acolo pleacă în altă parte,nu uita că o ai pe mama ta,așa buna rea cum o fi o ai,sa vezi când nu o sa o mai ai cum va fi,atunci vor începe problemele tale! Și dacă nu ai munci tot ți-ar pune o farfurie cu mâncare,nu te-ar lasă să mori de foame.
Nu știu dacă chiar ești profa sau nu dar nu renunță la tine, la job doar că copiii aia sunt cum sunt, până la urmă sunt copii și au sau nu au o educație primită așa nu te lasă afectata de acest lucru, și nu te mai compara cu nimeni!
Sper că realizezi că discuți cu mine că am văzut că nici nickname-ul nu îl știai deși ți-am zis de el de câteva ori.
Totul trece, sunt doar niste gânduri.
Nu o sa mai simți emotiile și frustrările,fricile ca ți le blochează pe toate și nici gânduri negre nu o sa mai ai
Că nu mai e altă modalitate decât psihiatru deja și luat-o randeaua daca crezi că ești așa când de fapt tu ești o fata buna la suflet. Sa speram că ai probleme psihice și că nu e prostie cronica că prostia nu se poate trata,așa ramai toată viața! Daca r de la probleme la mansarda atunci vei fi bine daca ii spui medicului și vei fi sincera ceea ce simți și crezi și cum percepi unele lucruri și pe tine însuți și pe cei din jur! Nu spun nimănui că ți-am zis că sunt diferit și am alta mentalitate,nici nu am ce sa spun,și dacă fac rău cuiva sunt conștient că se va întoarce înzecit! Și sunt și eu la un pas de a face ceva iinebunesc dar totul e trecător ( e bine macar sa cerem că e așa)
Deci,calmează-te și stai liniștită că nu ești proasta așa cum crezi tu,de trage de la anxietate sa crezi că ești proasta,chiar nebună,sa te autosabotezi! Te mai dai mare și că ai studiat psihologia dar nu știi nimic și dacă știi nu ești conștientă că așa se manifesta amxietatea și că trebuie să ii înțelegi mecanismele,adică totul e in mintea ta,totul e o iluzie,nimic nu e real din ceea ce crezi cu toată că ai și elemente de paranoia că prea departe ajungi cu gândurile. Când ajungi acasă nu te mai gândi,descarcă niste jocuri faine și joaca-te,fa o integrama,citește despre chestii pozitive,uită-te la o comedie, dansează pe o muzica faina,uită-te la un document,lasă gândurile să treacă ca apă curgătoare nu le mai acorda atâta atenție că de aia ești în lumea ta că le acorzi prea multa importanta când ele sunt doar o imaginație nedefinită,nu e nimic real. Observa gândurile dar nu te ancora in ele,preocupate de cee e esențial nu de ce e nesential, pune-ti mintea la contribuție și canalizeaza-te spre ceva pozitiv nu dezolant și depresiv! Tu singura in mod voit îți alimentezi gânduri și anxietate,fiindcă altceva nu ai mai bun de făcut decât să fi sadomasochista cu tine însuți,sa îți biciui mereu mintea cu proiecțiile și imaginație ta infantila.
Ocupa brain-ul ăla cu ceva pozitiv,anxietatea așa se manifesta,te minte că ești nefolositoare,in plus,că nu însemni nimic pentru nimeni,că ești proasta,nebună, și multe altele. Și dacă ai fii proasta sunt ogramade de proaste care nu o sa ajungă niciodată la nivelul tau, care visează la jobul tau, salariul tau!
Daca te gândești mereu că ai defecte asa și te vei comporte și bei gândi și vei acționa, te vei manifesta printre oameni, așa te vei comporta că o prosta sau nebună in consecință.
In momentul in care ocupati un spatiu comun si faceti schimb de fluide intime, atunci parca e cam zoofilie. In rest, sunt o gramada de lunatici si mai ales lunatice care tot pupa-n coada diverse patrupede, fara a fi zoofili.
Cred ca mergi prea departe uneori cu gândurile, zoofilia este o boala în care o persoana ar vrea sa facă sex cu un animal. Dacă îți iubești animalul nu ești zoofil ci iubitor de animal. Dacă îți iubești copilul nu ești pedofil ci părinte. Dacă îți iubești frații nu ești incestios ci om normal care își iubește ființele drage. Iubirea nu e doar despre sex dar credeam ca ști...
Ok! Cred că exagerezi
Ești sigur că nu mă venerezi?
Exagerezi acum dacă eram așa cum spui tu, acum eram departe, ahhh, la naiba și-mi tot vine să ți spun pe nume.
Eu aș vrea să știu, de ce nu poți gândi și for you așa. Știi că tot ce-mi spui mie, cam ar trebui să-ți spui și ție
Și ți-am mai spus ai fi un psiholog de nădejde. Dai sfaturi prea bune, eu zic că ăsta ar fi talantul tău, deci în loc să urăști lumea, mai bine ieși și salveaz-o și așa o să-ți înmulțești cu adevărat talantul.
Zoofil inseamna a avea o Atractie sexuala! sau chiar raport sexual cu un animal!
"Atractia sexuala" insemnand si ganduri de natura sexuala cu animale.
Zoofil nu inseamna pur si simplu iubitori de animale!
Iubitorii de animale le vad pe acestea ca si pur si simplu animale de companie sau, copii adoptati !( copii cu labute si gheare!
- cunosti povestea " Povestea porcului " de Ion Creanga?
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Povestea_porcului
Cei doi batrani erau zoofili?
"
Ce e mai exact zoofilia asta, cum ne dăm seama că am suferi de ea? "
- Intretii relatii sexuale cu un animal?!
Esti zoofil /a!
Diagnostic si Tratament: La balamuc! Doar acolo se trateaza!
- Te gandesti la punctul de mai sus?! Acelasi tratament! ( desi diagnosticul s-ar putea sa fie mai putin grav pe hartie, tratamentul ar trebui sa fie acelasi! - si Nu, NU e umor negru in program!, e REALITATEA!
E anormal sa ne gandim insistent la ceva asa de anormal!
Zoofilia nu e ceva normal sau de glumit cu ea, e o problema extrem de grava!
Ce trebuie tratata corespunzator!
Iubirea obisnuita pentru amicii necuvantatori e perfect normala!, unii oameni pentru ca nu au copii umani in care sa investeasca dragostea, afectiunea si grija lor parinteasca, adopta un copil... animalut , ca in Povestea porcului
, doar ca porcul
/ animalutul nu se va transforma niciodata in print sau fiu preaiubit!
Ok, acum am aflat, deci doar dacă ai gânduri sexuale cu și despre animale, suferi de zoofilie.
Ehh, atunci înseamnă că-i pot pupa în continuare pe perușii mei. )
"Schimb se fluide"? Aaa?!
Da probabil și eu sunt acea lunatică și doar atât. )
Toata lumea are voie sa apeleze si sa traiasca in Anonimat!, atata timp cat nu e zoofil sau, mai rau pedofil!
In cazul asta clar nu are nevoie de anonimat!, ci de camasa de forta! Deci faci omului un bine! Si copiilor si animalutelor! .
" Dar tu alt sfat în afară de psihiatru mai știi? "
Te consiliem noi, TPU, gratuit pana reusesti sa ajungi la psiholog / psihiatru!
Nu sunt aia de calibrul nostru
!
Tot ce ai zis aici
" Oricum dacă terapia de la psiholog și nu m-o ajutat, tu realizezi că niște pastile până la urmă nu or să facă minuni. Adică sunt niște pastile și atât.
Alea nu or să mă facă să pierd emoțiile/să nu-mi mai pese de ce cred alții despre mine/să nu mai simt frica, rușinea, umilința, ba chiar complexele mele de inferioritate, nu mă face să schimb părerea din că "oamenii sunt răi" în că "oamenii sunt buni" ba nici chiar să-mi schimb viața(adică din melc ce e lipit de asfalt și e călcat de toți în picioare, nu o să ajung vreodată tigru sau leu, pot doar printr-o singură variantă, dar aia ar însemna să-mi ucid și minima umanitate din mine, iar apoi să ucid pe capete, fără remușcări, fără resentimente, dar funny e că la cât de vinovată, rușinată și se sensibilă sunt, nici măcar nu o să mă pot bucura pe deplin după ce ucid, o să am veșnice remușcări și cu totul alte resentimente, și din contră o să fiu și mai ca dracu) deci oricum aș da-o, tot nu o potrivesc. Cert este că acum te înțeleg și mai bine atunci când te plângeai de colegii tăi"
...s-ar putea rezolva ( toate problemele tale, viata ta ) cu o viata sociala mai diversificata!
Adica, gaseste-ti prima data o prietena / AMICA!, NU PARTENER/A!, o amica cu care sa dezbati problemele tale si care sa te motiveze in gasirea unor solutii pentru problemele tale! Caci, radacina tuturor problemelor si dilemelor tale pare a fi - singuratatea!
Crezi ca te-ai simpti mai bine ucigand decat rezolvandu-ti problemele? Problemele tale dispar cumva daca ucizi sau devii zoofil/a sau un monstru dezgustator precum Dahmer, Bundy sau altii?!
Uita-te cei spune judecatorul lui Bundy despre potentialul pe care il avea dar la risipit
https://youtu.be/J2NvKZFVP-Y
Invitatie la ce?!
Sper ca nu aveti planuri dubioase !
Toti iubitorii de animale fac schimb de fluide cu animalutele aka copilasii lor
https://youtube.com/shorts/KnTYGJYb--I?feature=share
))
Saracul Motanel! Cat e de smotocit!
Cate ii mai patimeste blanita cu o asfel de stapana, singura fara copii si barbatel de Valentine' Day!
Prea mulți smiley face ca să nu te cunosc
)
Dar ar fi totuși ciuuudat să aflu că nu ești tu cine cred eu că ești.
Ok, this is creepy, tu ai înțeles că eu am un motan, nu 2 papagali?
Sigur ești cine cred eu că ești?
Eu ziceam doar ca asa ca tipa asta ar actiona si actioneaza multe femei singure, fara copii si barbatel
Si ciuuudat nu sunt Deloc zoofile sau cu problemute!
, singura lor problemuta e prea mult atasament fata de amicul necuvantator!
Vrei sa caut sa iti dau link? Mai bine nu, ca nu m-a pasionat niciodata zoofilia...
"Bărbățel" aaa?!, ce-or fi TPUașii obsedați de miss Rosalia, dar ce curioasă/obsedată am devenit eu acum de tine, de de fapt cine ești cu adevărat acolo, că poți să negi cât vrei, dar știu cine ești. Dar îți voi respecta anonimatul de care vrei să te bucuri pe aici.
Owww, God, cu treaba aia m-ai atins la corazon :) știu, din toate videourile alea cu procesul lui Bundy, doar fix treaba aia am înțeles-o în limba engleză când judecătorul i-a spus fix asta. Că avea potenținal, dar că și l-a risipind alegând în final drumul pierzării. :) Owww, God.
Și ai dreptate, am găsit una amiga tot pe aici. :D Cu care împărtășesc chiar multe chestii, și pe care o aștept la mine vara aceasta, app.;) Mai ales că am un voucher "băgat pe gât", care mă obligă deci să călătoresc, asta în cazul în care nu reușesc să-mi iau laptop pe el, așa că tot zicea ea că nu a văzut marea :) o aștept să știi, marea e la un oraș distanță de mine, așa că sper să citească și ea asta "Vamos a la playa!" :D
Sa inteleg ca mai nou a avea animal de companie e egal cu a fi zoofil. Imi place mentalitatea ta, vei ajunge departe in viata, cu dunga rosie in buletin daca stii ce zic.
Mariiza întreabă:
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: