| borfasii a întrebat:

Daca o persoana ti ar dori moartea tu i-ai dori la fel?

Răspuns Câştigător
| m_6429 a răspuns:

Din moment ce s-ar gandi la asta inseamna ca i-am facut ceva, si daca el crede ca e ok sa imi doreasca moartea este treaba lui, dar eu niciodata nu as dori-o la nimeni.
Si acum facand o paranteza ...Multi se vaita ca sunt grasi, urati, nu le plac ca au parul cret pentru ca il vor drept, dar nu se gandesc la ceilalti, la cei saraci care nu au bani, care nu au ce sa puna pe masa de Craciun, etc.
Nu suntem si nici nu vom fi niciodata in stare sa dorim moartea cuiva.

7 răspunsuri:
| NoName0011 a răspuns:

El isi doreste sa mor eu .si i se va implini gandul pe propria lui persoana. nu nu sunt chiar asa de era,( ori cum nu se ba intampla ce gandeste uni si altu)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi sper ca nimeni nu-mi doreste raul, dar daca s-ar intampla probabil ma voi gandi ca nu a vrut sa spuna asta, poate ca a fost doar la nervi...nu as crede acum depinde si de persoana...nu,nu cred ca as dori cuiva raul mai ales moarte!

| thehope a răspuns:

Pai cu ce drept sa ii doresc eu moartea cuiva? NU, nu doresc moartea nimanui si nici nu as fi capabila sa o fac... daca imi doreste moartea...asta e, Dumnezeu va considera daca are dreptul sa imi doreasca asta sau nu, insa eu nu ii voi dori nici celui mai mare dusman al meu moartea.

| stetoscop a răspuns:

Eu i as scrie pe o hartie "Moarte, daca tu ai avea mama si ar murii, ce ai face''?

| Razvan a răspuns:

I-as ura sa traiasca cat pamantul sa stie cum e atunci cand toti cei dragi din jurul lui mor

| viorel13 a răspuns:

Nu...eu i-as da un cutit ca sa ma si omoare.

| Aurelia a răspuns:

Nu, in niciun caz. Este un pacat oribil sa doresti moartea unei fiinte, deoarece pe toti trebuie sa ii consideram frati! Dar exista multe persoane care doresc moartea dusmanilor sai, chiar atenteaza la vietile acestora! Oricum, pentru asta Dumnezeu o sa-i faca sa plateascahappy