In fapt conteaza craniu forma lui si stratul de grasime, ti o spun din experienta fata mi se schimba cand slabesc
Folositi frate limba romana, aici sunt si oameni din rep. moldova dar nu scriu in ruseste;)
jawline-linia maxilarului
exercitii pentru acest jawline https://www.youtube.com/watch?v=pKtOgJPKMVo
daca prin 'glow up' te referi la schimbare radicala, afla ca nu toti locuim in UK si nu toti cunosc acesti termeni :)
se poate sa ai rezultate, baiatul de mai sus spune ca ele vin in luni si luni de zile!
cauta pe Youtube exercitii pentru asa ceva, sunt o multime, eu unul nu am facut deci nu te pot sfatui exact pe care sa le faci si pe care nu.
succes!
Nu au niciun efect exercitiile faciale. Da, un jawline conturat va arata mai bine si glow up va fi, insa nu cu exercitii
Ba da au efect, eu ma mers la sala am facut muschi sunt forta romaniei toate fetele ma vrea nu mai scap de ele, am 45in brat la 10% bf si fac flexie biceps cu 85 asta mi-e pru la bench fac cu 155 am un metru si ceva aproape 2 metri si na sti cum e mananc proteina de cand m-am nascut, bag si carbohidrati si am si jawline poiti sa te uiti la poza me de proifl te pup pa.
George628zz întreabă:
teo530 întreabă:
Bogdan26071999 întreabă: