Nu e adevarat daca omori pe cineva sufletul criminalului ajunge in iad dupa ce moare, asta trebuie sa stie amica ta.
Constiinta te acuza. Uite ce spun Dumnezeiestile Sripturi
Citind cu luare aminte Dumnezeiestile Scripturi gasim :
Legea cea dintai este legea firii sau legea constiintei. Prin aceasta lege a mustrat Dumnezeu pe Cain, cand a omorat pe fratele sau Abel. Ca auzi ce spune Scriptura : " Atat era mustrat de constiinta ca a cazut in deznadejde si a strigat asa : Mai mare este greseala mea, decat a mi se ierta mie ".
Orice om de pe pamant, cand face rau, este mustrat de constiinta sa, care ii spune : " De ce ai facut rau?" Aceasta este legea cea dintai data de Dumnezeu omului, numita si legea constiintei sau legea firii.
A cazut in deznadejde, ca a ucis pe fratele sau Abel, pastorul; ca Dumnezeu i-a primit aceluia jertfa si el l-a zavistuit si, iesind la camp, l-a omorat.
Legea constiintei ii spunea : " Ce-ai facut? Ai omorat pe fratele tau!"
Orice om de pe pamant, cand face rau, este mustrat de constiinta sa, care ii spune : " De ce ai facut rau?" Aceasta este legea cea dintai data de Dumnezeu omului, numita si legea constiintei sau legea firii.
In filme se poate
Nu stiu asta [ nu prea cred in chestii de'astea], dar nu vreau sa omor pe nimeni ca sa aflu