| Mindfulness a întrebat:

Daca până la 30 de ani ești timid ramai așa timid toată viața? Ce poți face sa nu mai fii timid, rușinos daca nu ești sociabil? Exista vreo metoda?

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Aroganți sunt inculții și parveniții ** Easy Money = bani facuti USOR *( din hoții, înșelătorii. etc)!
Fac efort sa ii evit!
Când a trebuit sa plece la studii în Olanda era terifiata de zborul cu avionul! Primele 4 zboruri le-a făcut cu mine! Am vorbit cu cineva sa ma lase cu ea la Băneasa intr-o cabina de avion sa ii explic ca nu cade avionul aiurea! După aia nu a mai avut probleme!
Orice frica *( fobie ) se rezolva cu calm și exercițiu! Inclusiv timiditatea ta!

3 răspunsuri:
| Mindfulness explică:

In primul rand că sa scapi de timiditate eu zic așa: trebuie sa fii sociabil,sa ai abilități sociale,debit verbal,abilități de comunicare la un nivel amplu. Și,daca nu le ai? Asta nu reiese că așa o să fim mereu cei care nu suntem sociabili?
Eu de exemplu având depresie doar când am bani pot fi sociabil,un om ok,când nu mai am bani nu mai pot fii sociabil,mă izolez nu mai am putere și energie,voința sa vorbesc,mă izolez.
Are vreun sens sa mai trăim așa dacă nu suntem bine cu noi? Sa ne chinuim? Eu nu pot sa mă acept așa cum sunt fiindcă nu sunt sociabil,parca îmi dă stres maxim când văd oameni inculți, analfabeți cu câteva clase care îmi dau clasa la socializare, și mai se și integrează ușor!
Trăim într-o eră în care daca nu ești sociabil nu poți să răzbești, sa te impui, sa supraviețuiești!
Ce ne facem noi care nu suntem sociabili? Cum naiba putem avea o familie daca nu vorbim cu nimeni? Daca ne închidem in noi?

| MistarGoGu a răspuns:

Practice! Looong Hard Practice! Luuunga practica!
Țin minte ca pe la 7 ani nepoata-mea se chinuia cu mersul pe bicicleta!
Am luat-o intr-o vara *( vacanta ) în parcul Tractorul *( Brașov )și de la 8 dimineața până la 10 seara am stat cu ea sa facă exerciții de mers!
După 2 galeti de lacrimi, 3 pansamente la cot și genunchiul drept A REUSIT!
Deci? Looong Hard Practice!

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Mă bucur pentru ea. Copiii sunt altceva, de la o vârstă e penibil sa fii rusinos, timid, sa nu te poți integra. Lumea e aroganta cu cei care sunt diferiți, se cred superiori nu prea poți să "hard practice" daca lumea nu te place happy

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Aroganți sunt inculții și parveniții ** Easy Money = bani facuti USOR *( din hoții, înșelătorii. etc)!
Fac efort sa ii evit!
Când a trebuit sa plece la studii în Olanda era terifiata de zborul cu avionul! Primele 4 zboruri le-a făcut cu mine! Am vorbit cu cineva sa ma lase cu ea la Băneasa intr-o cabina de avion sa ii explic ca nu cade avionul aiurea! După aia nu a mai avut probleme!
Orice frica *( fobie ) se rezolva cu calm și exercițiu! Inclusiv timiditatea ta!