''as fugii cu el in lume, as fugii cu el...desculta si cu ce am pe mine''
am glumit!
pai bineinteles as incerca sa-i fac sa se inteleaga. adica l-as invita la acasa la ai mei la o ceasha ce cafea... daca nu bea cafea ...la un cico. acolo fiind fata-n fata se vor intelege! daca se iau la bataie sun la salvare . deci... ia vezi? reusesti sa-i faci sa se inteleaga? si inca ceva...nu renunta niciodata la parintii tai pentru un iubit... exista o singura dragoste adevarata... ceea a parintilor! gandeste-te ca unele cupluri divorteaza si dupa 25 de ani de casnicie. dar parinti niciodata nu te vor parasii!
Aleg D. Incercarea moarte n-are. Si oricum sunt o gramada de cazuri in care parintii nu sunt de acord cu relatia. Depinde de caz, prieten si de parinti. Daca il iubesc aleg D, dar nu tin doar de parerea mea. Uneori suntem orbiti de dragoste, iar parintii incearca sa ne deschida ochii. Parintii nu ne pot face sa fim cum vor ei, ne pot ajuta insa sa gasim raspunsul in noi insine.
Ciao Baw! Have Fun!
In primul rand mi-aspune eu in ordine sentimentele sa vad ce simt cu adevarat pentru el, iar apoi o discutie sincera si deschisa cu el sa stabilim amandoi ce avem de gand, iar daca este ceva serios prima data as vorbii eu cu parintii mei sa le explic ce simt pentru prietenul meu si ca fiecare om merita o sansa... apoi depinde de reactia parintilor dupa discutie si stabilesc daca il duc sa vorbeasca si el cu ei sau nu. dar in nici un caz A sau B
Daca nu esti independent (cu scoala terminata, job si alte ambalaje sociale)... parintii stiu ce e mai bine.
As incerca sai conving pe parintii mei. Si eu am parte acum de un caz asemanator de iubire interzisa.Sai convingi pe parinti pe solutia cea mai buna.Decat sa fi tensionat ca pot afla de intalnirile tale secrete, sau sa fi preocupat non stop cu grija a ceea ce vei mai inventa ca sa poti iesi, prefer varianta D.Sa renunti la iubire de dragul parintilor e lasitate pura. Fugitul in lume poate fi fantastic, numai in prima zi fiindca in a doua te framanti cu grijile si responsabilitatile ce ti leai asumat fugind
Categoric D. O discutie cu parintii in care sa aduci argumente serioase in favoarea prietenului/ei tale. Sa le demonstrezi ca relatia este benefica pentru amandoi si nu va impiedica sa va urmati scoala...viata. Prietenul/a trebuie sa dovedeasca ca merita sa fie acceptat de parinti.
RAY întreabă: