Instagramul e o retea mai putin formala. Pe Facebook se cere ca utilizatorii sa aiba date reale, practic ei vor ca Facebook sa fie un fel de buletin.
Instagramul e pentru a posta poze "instagramabile". Asa a fost regula de logare de la inceput si nu au avut motive serioase ca sa o schimbe
Sunt sisteme diferite de logare si creare al conturilor. Daca ai stii putina programare teoretica, ai intelege mai usor despre ce e vorba. In plus, Instagram a fost dezvoltat de o companie separata de Facebook. Facebook a cumparat Instagram-ul acum cativa ani si de atunci nu s-au facut schimbari majore.
"Daca ai stii putina programare teoretica, ai intelege mai usor despre ce e vorba."
Bun, daca tot zici ca nu stiu explica-mi si mie ca la prosti.
De ce nu pot sa bage sistemul de logare de la Facebook si pe insta?
De ce trebuie sa ma cheme pe mine pe Instagram Xulescu_36464, si nu Xulescu si atat?
Eu pot sa-ti explic liniile de cod, nu si motivele pentru care ei au ales sa faca asta. Probabil compania care a dezvoltat aplicatia Instagram a vrut sa nu se asemene cu Facebook atat de mult, posibil pentru a avea un succes mai mare si critici mai putine. Au vrut sa bage si cateva elemenre originale.
Ca sa nu mai zic ca mi-am uitat mailu si parola de la vechiul cont Gusticel, si numele Gusticel e luat de mine insami dar nu mai am contul ala si pe contul actual, adica asta, nu pot sa imi pun numele Gusticel.
AlexandraAle121 întreabă: