Asa eram si eu in generala cand voiam sa par diferita pana mi-am auzit prietenii vorbindu-ma pe la spate si a fost atat de dezgustator incat mi-am dat seama ca barfele fetelor erau foarte nevinovate pe langa ce pot gandi baietii despre tine.
Esti naiva daca ai impresia ca barbatii au nevoie de prietenia ta, pentru majoritatea esti doar o posibila ocazie de a face sex in viitor.
Prietenie autentica barbat-femeie e extrem, extrem de rara. De obicei e doar one-sided. Adica ea crede ca e prietena cu el, el doar asteapta sa sara iepurasul.
Stii ce se spune? Nu prea poate exista prietenie, doar prietenie, intre un barbat si o femeie, nu are cum, la un mom dat unul va incerca ceva mai mult.
Asa temporar merge, dar cand se strica prietenia, sa stii ca ala este motivul, chiar daca nimeni nu recunoaste nimic
De ce preferi prietenia barbatilor cum spui?
In primul rind cauti prietenia barbatilor, asa ca barbati, nu ca amici chiar de nu recunosti, sau chiar de nu constientizezi, cam asa se intampla.
Un alt motiv, ar fi pentru ca te simti mai slaba in compania femeilor
Cam astea ar fi principalele motive in cazul tau, sau indiferent ce femeie ar fi.
La barbati la fel, se aplica exact aceiasi chestie.
Uitasem, se mai intampla. Ai putea sa fii prietena cu un barbat, doar daca ala este gay, adica homosexual sigur nu va avea ginduri cu tine
Dar poti avea tu ginduri cu el, asa ca tot nu cred ca ar merge acea prietenie, pentru ca tu constient sau subconstient, ai acele ginduri ca vei sari pe el cindva el sigur nu va sari pe nici nici cu vorba macar cu gandul nici pomeneala.
Prietenia dintre o femeie si un barbat, este posibila, doar daca ambii is homosexuali in cazul asta fiecare este pe drumul lui, asa da.
Asa ca daca tu esti atrasa doar de fetite, ala de baietei atunci sigur poti avea o relatie de prietenie.
"Îmi cer scuze că te-am judecat greșit, eu cred că ești o persoană extrem de inteligent " cu o imaginație bogată demnă de Bollywood
Nu mă împrumuți și pe mine cu 30 de lei pe Revolut, până marți?
Asa criza e pe acolo pe la tine?
Naspa.
Așa nenorocit om ești!)
Uf...
Oare din cauza asta, crush-ul meu nu da nici un semn?
Inseamna ca nu ai experiente prea bune in comunicarea cu femeile dar ai o experienta mai buna de a comunica cu barbatii, asta poate pentru ca ei iti acorda mai multa atentie si incredere sau prin prezenta lor te fac sa te simti mai bine.Asta nu pe tine te defineste ci pe persoanele cu care ai venit in contact.
Poate esti mai uratica sau nu te simti suficient feminina si atunci ai impresia ca trebuie sa treci de partea barbatilor pentru ca iti e frica sa fii judecata de femei.
Inseamna ca ai ceva de vindecat pentru ca o femeie e feminina de la sine cand se simte in siguranta, fericita, sanatoasa si asa mai departe.
Mai e posibil si ca fiind uratica sa te flateze prezenta lor, sa ai impresia ca te valideaza daca incerci sa plusezi pe discutii despre interesele lor.
Barbatii nu o sa te ia niciodata in serios ca "prietena", sper ca realizezi...
Dar da sa fii stanjenita de genul tau e cam misogin.
Din ce ai mai spus pe aici pe vechile conturi, tie iti cam placeau femeile - ar putea fi asta explicatia?!
Adica, te simpti stanjenita in prezenta femeilor pentru ca in fapt tu esti atrasa involuntar de ele si preferi compania si prietenia barbatilor pentru ca crezi ca asfel vei reusi sa-ti rezolvi problema
Sau, din contra esti atrasa doar de genul masculin si asfel nu vrei sa risti in caz ca iti cade vreun " amic" cu tronc sa ai concurenta, de aceea te inconjori doar de "amici" de genul masculin in aceasta speranta
Din scurta mea viață am observat că un bărbat nu vorbește niciodată cu o femeie doar așa de plictiseală, doar dacă nu cumva e gay și nu este atras deloc de femei. Deci ai grijă cu ei.