anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă prietena mea mi-a citit în palmă și mi-a zis că o să am o viață lungă, dar fără succes sau noroc. Și dacă prostiile astea ar fi reale, oare atunci chiar să o fac, adică sin?

Și dacă mi-a mai zis că o să am două relații puternice, trainice și un copil și nici asta nu pot accepta (deși asta oricum nu o să se întâmple, cel mai probabil laughing) dar și chiar dacă s-ar adeveri și eu nu aș vrea să accept, ce pot face ca să schimb destinul?
Adică în locul unei relații nefericite și un copil, care mai mult ca sigur o să iasă cu probleme ca și mine, ce pot face să devin ceea ce, amica mea mi-a zis că nu o să am? Adică noroc (bani, putere și faimă, recunoștință socială), ce să fac să schimb acel destin, văzut de amica mea în palmă?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Stii ce poti sa faci?
Sa nu crezi toate minciunile si sa nu te ghidezi dupa ele, stai lin, daca platesti bine iti citesc eu in stafide, daca dai mai mult iti zic de bine laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Sunt, mai exact am devenit clarvăzător la solicitarea celor din jur. Fac asta ca hobby de 57 de ani.
Ca să se întâmple ceea ce ți-a spus prietena ta, trebuie să crezi în ea. Adică să îi acorzi autoritatea de a vedea în viitor. Și de a crede că destinul este ceva imuabil, ce nu poate fi schimbat.
Dacă crezi în prietena ta și în destinul neschimbat, nu mai poți face nimic.
Dacă nu crezi, poți avea ce destin dorești.
Adică noroc (bani, putere și faimă, recunoștință socială).
Acestea nu țin de noroc, adică de șansă, de păcănele.
Doar trebuie să plătești prețul. Numai apa și aerul sunt gratuite și nu se termină niciodată. Și fraierul.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

N-am înțeles nimic, domnule Sadrian. laughing)
Dar să nu-mi spuneți că dv chiar vedeți acum în sufletul meu și viitorul meu?! :o
Asta ar fi prea cringe.
Dacă îmi spuneți căci vedeți ceva despre mine, o să vă dau block, mă speriați, sincer. happy
Cât de crezut, nu știu dacă eu chiar am crezut ce a spus amica mea. Mi se pare o prostie asta cu cititul prin nu știu ce ca să-ți spună ce viață o să ai.
În orice caz eu una, nu aș accepta niciodată o viață eșuată și banală în care să fac mâncare și curat. Să cresc un idiot care mă va și înșela probabil și bate sau va avea n vicii și cine știe în ce ra*aturi mă va mai băga și un copil, din start cu gene de ra*at, dar pe deasupra și traumatizat de faptul că măc-sa cu tac-su nu pot fi doi adulți responsabili și cu țiglele pe casă ca să poată crește un copil normal.
Asta nu e viață.
Sper deci să devin bogată și faimoasă. Faza e că pot zice pas și la astea, dar atunci chiar aș simți că am trăit degeaba, deoarece nici familie și nici faimă sau bani să nu am, fericirea oricum nu există, atunci ce aș avea în viața asta, e cam dureros, nu credeți?!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pretul pentru succes de cele mai multe ori e timpul. Succesul cere timp si efort. Eu asta am inteles de la el...

| J0B0MAT a răspuns:

Să îți schimbi mentalitatea. Asta ți-ar rezolva multe probleme. În primul rând mai lasă chestiile astea cu tarot, vrăji bla bla, am văzut că te pasionează, dar lasă-le și apucă-te și fă ceva mai productiv cu timpul tău. Aici aș include și reducerea numărului de postări pe TPU. Și da știu că vei zice că am ceva cu tine, dar faptul că cineva poate vreodată considera un sfat de genul 'a face ceva cu viața ta și a nu pierde timpul cu prostii', ca fiind rău, reflectă exact ideea că nu gândești prea ok și trebuie să îți schimbi mentalitatea.

Răspuns utilizator avertizat