Adică aproximativ ce voiau să facă şi la Roşia Montană. Tot în felul acesta au minţit cu "noi face locuri de muncă", "noi dăm o şansă locuitorilor de aici". Sunt nişte minciuni, dar la cât de uşor vindem mai tot e posibil să se facă. Şi proiectul de la Roşia Montană a fost aprobat în primă fază şi dacă nu s-ar fi băgat ungurii să facă o evaluare a impactului asupra mediului şi să ne spună să nu îi lăsăm să îşi desfăşoare proiectul ar fi făcut-o, ar fi lăsat un mare crater cu reziduri de cianuri pe zona respectivă.
Nu nu as fi de acord sa fim groapa de gunoi a altora si mai ales gruapa de gunoi nuclear. Sa o faca la ei acolo.
Exact Kitty, ai perfecta dreptate. Apropo de vinzari usoare, doar ne-am vindut toata industria care a ajuns la fiare vechi si acum importam mai tot ce consumam. Ne-am vindut si sudulBasarabiei si de asta ne-am judecat pentru dezastrul Bistroe si pentru platoul continental. De cind sintem, boierii ne-au vindut tara. Acum nu sint mai prejos. Mai rau, acum vindem pielea de pe noi... ma refer la imprumutul de 20 de miliarde de la FMI.
Georgiana230 întreabă: